Over ons

Controleren en rapporteren, het is de basis van het accountantswerk. Maar HLB zet altijd een stapje verder en denkt meteen na over de toekomst van uw onderneming. Vanuit uw perspectief en met onze expertise, als financieel adviseur, maar ook vanuit bedrijfskundig, fiscaal en juridisch oogpunt. Praktijkgericht en slagvaardig, met kennis van het (lokale) marktgebied waarin u opereert. Ondernemend, net als u.

HLB Nederland biedt een breed pakket aan diensten; van de controle van de jaarrekening tot specialistische diensten als waardebepaling, en van het fiscaal optimaliseren van uw organisatie tot het oplossen van investeringsvraagstukken. Daarmee richten we ons met name op bedrijven in het MKB en non-profitorganisaties.

Ondernemend, net als u
Van de accountants, fiscalisten of (juridisch) adviseurs van HLB Nederland mag u een praktijkgerichte, slagvaardige en adequate afhandeling van uw vragen verwachten. Onze professionals weten wat u drijft, hoe de markt in elkaar zit. Vanuit die positie denken ze vanuit hun vakgebied graag met u mee, zonder daarbij op uw stoel te gaan zitten.

Persoonlijke aanpak
Onze professionals beseffen dat service en persoonlijke aandacht net zo belangrijk zijn als kennis en kunde. Daarom houden we onze lijnen bewust kort. Zo heeft u altijd contact met de adviseur die uw dossier door en door kent.

Lokale aandacht
De Nederlandse HLB-vestigingen hebben sterke regionale wortels. Wij kennen de dynamiek van lokale bedrijven. Die ondersteunen wij vanuit een landelijk netwerk van 15 vestigingen met alle benodigde expertise.

Wereldwijde ondersteuning
Via het wereldwijde netwerk van HLB International helpen wij u ook grensoverschrijdend zaken doen in ruim 150 landen.