Menu
Actueel

Angelo Neelen nieuwe partner HLB Van Daal

Gepubliceerd op

‘s- Hertogenbosch/Schijndel – Angelo Neelen is per 1 januari 2021 benoemd tot fiscaal partner van regiokantoor Den Bosch – Schijndel van HLB Van Daal Adviseurs en Accountants. Angelo is medeverantwoordelijk voor de fiscale advisering en dienstverlening en in het bijzonder voor het regiokantoor. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de ambitie om als fullservice advieskantoor verder te groeien en de dienstverlening verder uit te bouwen.

Angelo Neelen nieuwe partner HLB Van Daal

Angelo Neelen (47) heeft 23 jaar ervaring in de fiscaliteit en is sinds 1 juni 2012 werkzaam bij HLB Van Daal. Angelo is als belastingadviseur voornamelijk actief in de DGA-praktijk en is tevens voorzitter van de kennisgroep Vennootschapsbelasting van HLB Nederland. Dankzij de brede kennis binnen HLB Van Daal en de nauwe interne samenwerkingen zorgt Angelo er samen met zijn collega’s voor dat de klant altijd op één staat. Daarbij wordt Angelo omschreven als een persoon die investeert in relaties en op basis van zakelijk (fiscaal) inzicht en menselijk contact het verschil maakt.

Vier pijlers  

Met circa 275 professionals heeft HLB Van Daal zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een fullservice advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Angelo Neelen als fiscaal partner voor regiokantoor Den Bosch - Schijndel onderstreept HLB Van Daal de ambitie in Zuid-Nederland tot verdere groei in de volle breedte van de door HLB Van Daal aangeboden diensten. Angelo: “Kwaliteit, betrokkenheid, toekomst- en doelgericht zijn de belangrijkste pijlers binnen onze organisatieEen sparringpartner en vertrouwenspersoon zijn voor onze klanten geeft mij energie. Het maakt mij trots zowel nationaal als internationaal, samen met al onze disciplines, dichtbij onze klanten te staan en partner te zijn van HLB Van Daal. Het is mijn missie om samen met alle collega’s de naamsbekendheid en zichtbaarheid van deze brede dienstverlening te vergroten”.  

Over HLB Van Daal 

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 275 medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar. 

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN 

Heeft u vragen of wilt u Angelo feliciteren?

Neem direct contact op met drs. A.L.H. (Angelo) Neelen, Partner bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)73 547 49 47
drs. A.L.H. (Angelo) Neelen