Menu
Actueel

Axel van Schendel en Erwin van der Lee nieuwe partners HLB Van Daal

Gepubliceerd op

Waalwijk / Valkenburg - drs. E.H.E. (Erwin) van der Lee RA en drs. ing. A.E.M. (Axel) van Schendel zijn per 1 januari 2020 beide benoemd tot partner van HLB Van Daal. Erwin benoemd tot partner van de vestiging Waalwijk en Axel tot partner van kantoor Valkenburg. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de ambitie hun organisatie verder te laten groeien en de dienstverlening verder uit te bouwen.

Axel van Schendel en Erwin van der Lee nieuwe partners HLB  Van Daal

Axel van Schendel (41) werkt vanaf september 2017 (2,5 jaar) voor HLB Van Daal op kantoor Valkenburg. Als Bedrijfsadviseur houdt hij zich voornamelijk bezig met bedrijfsadvisering voor het MKB: “Ik help ondernemers binnen het MKB de financiële en operationele (bedrijfskundige) processen van hun bedrijf te verbeteren en méér resultaat uit hun business te halen en hun persoonlijke doelen te bereiken.” 

Erwin van der Lee (36) werkt sinds 1 december 2005 voor HLB Van Daal. Als Accountant in de auditpraktijk werkt Erwin met name voor het MKB, waarbij hij zich gespecialiseerd heeft in internationaal opererende bedrijven en groepscontroles. Begonnen op kantoor Waalwijk verhuisde hij na zeven jaar naar regiokantoor Den Bosch - Schijndel. Met de overstap naar Waalwijk keert Erwin dus weer terug naar zijn roots: “Met mijn terugkeer naar Waalwijk ga ik me weer volledig richten op de Waalwijkse markt, en als kind van de regio sta ik te trappelen om daarmee aan de slag te gaan!” 

Optimalisatie dienstverlening 
HLB Van Daal is gevestigd in de regio Zuid-Nederland, met kantoren in Waalwijk, Dongen, Schijndel, Gemert en Valkenburg. Daarnaast houdt HLB Van Daal kantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Erwin van der Lee en Axel van Schendel als partners onderstreept HLB Van Daal de ambitie in Zuid-Nederland tot verdere groei in de volle breedte van de door HLB Van Daal aangeboden diensten.  

Dicht bij klanten 
HLB Van Daal is verbonden aan HLB Nederland, een landelijk samenwerkingsverband van vijf zelfstandige onafhankelijke accountantsorganisaties. HLB Nederland maakt deel uit van HLB International, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants en adviseurs met ruim 25.000 professionals in meer dan 700 kantoren in 150 landen. 

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

Heeft u nog vragen of wilt u Axel en Erwin feliciteren?

Neem direct contact op met M. (Marieke) Penning de Vries, Manager Marketing en Communicatie bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)73 547 49 47
M. (Marieke) Penning de Vries