Menu
Actueel

Beschikking premie Werkhervattingskas 2019

Gepubliceerd op

Binnenkort ontvangt u van de Belastingdienst de “Mededeling Loonheffingen Gedifferentieerd Premiepercentage Werkhervattingskas” voor het jaar 2019. Deze mededeling van Belastingdienst is essentieel voor een juiste salarisverwerking.

Beschikking premie Werkhervattingskas

Wij verzoeken u deze mededeling (inclusief alle onderliggende pagina’s) te mailen naar het centrale mailadres van onze afdeling: clb@hlb-van-daal.nl.

Indien gewenst kunt u deze beschikking ook zelf uploaden in het werkgeversdossier in Loket.nl. Kies hiervoor in Loket.nl de optie “HRM – Werkgeversdossier” en klik achter de naam werkgeversdossier op het “plusje”, u kunt vervolgens de ingescande bijlagen toevoegen. Kies bij de categorie voor “Belasting / heffing werkgever”, voer het jaartal 2019 in en sla de gegevens op met behulp van de diskette.

Wij verzoeken u vervolgens om ons ook per e-mail te informeren als deze gegevens zijn toegevoegd. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het controleren van deze beschikking. Onze ervaring is dat het UWV regelmatig fouten maakt met het opstellen van deze beschikkingen.

Het is raadzaam deze controle uit te voeren, zeker indien er aan uw onderneming schadelasten worden toegerekend. Door een onjuiste toerekening kan het zomaar voorkomen dat u jarenlang teveel en ten onrechte premie afdraagt aan de Belastingdienst. 

Wilt u hier gebruik van maken?

Neem direct contact op met B.J. (Richard) ten Have RPP, Adviseur HRM bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
B.J. (Richard) ten Have RPP