Menu
Actueel

Beschikking premie Werkhervattingskas 2021

Gepubliceerd op

Binnenkort ontvangt u van de Belastingdienst de “Mededeling Loonheffingen Gedifferentieerd Premiepercentage Werkhervattingskas” voor het jaar 2021. Deze mededeling van Belastingdienst is essentieel voor een juiste salarisverwerking. Wij vertellen u graag meer.

Beschikking premie Werkhervattingskas 2021

Het is raadzaam deze beschikking te controleren, zeker indien er aan uw onderneming schadelasten WGA en/of ZW worden toegerekend. Door een onjuiste toerekening kan het voorkomen dat u jarenlang teveel en ten onrechte premie afdraagt aan de Belastingdienst. Dit kan een extra last van duizenden of tienduizenden euro’s voor uw onderneming betekenen. Onze ervaring is dat het UWV regelmatig fouten maakt met het opstellen van deze beschikkingen.

Wij zijn u graag van dienst bij het controleren van deze beschikking. Indien u hiervan gebruik wilt maken dan vernemen wij dat graag van u.

U kunt dit aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar onderstaand adres. U kunt er ook voor kiezen om de beschikking (inclusief alle onderliggende pagina’s) veilig te uploaden door te klikken op deze link.

Wij nemen vervolgens contact met u op indien wij raadzaam vinden om actie te ondernemen en/of bezwaar te maken.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met B.J. (Richard) ten Have RPP, Adviseur HRM bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
B.J. (Richard) ten Have RPP