Menu
HLB Den Hartog

HLB Academy 27 maart | Bedrijfsoverdracht

Gepubliceerd op

Wat komt er kijken bij het kopen of verkopen van een bedrijf?

HLB Academy 27 maart  | Bedrijfsoverdracht

HLB Den Hartog organiseert samen met IMAP op woensdag 27 maart a.s. een HLB Academy die in het teken staat van de bedrijfsoverdracht. Beide partijen komen bedrijfsovernames en ook elkaar regelmatig tegen. 

Het kopen of verkopen van een onderneming is niet iets wat u elke dag zult doen. Er spelen heel veel aspecten op allerlei terreinen een belangrijke rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fiscale, financiële en juridische aspecten, maar zeker ook aan de waardebepaling en de gevolgen voor personeel, leveranciers en klanten. Het is kortom een onderwerp waarbij enorm veel facetten belangrijk zijn en met elkaar samenhangen. Een tijdige en gedegen voorbereiding is daarom zeer wenselijk.

HLB Den Hartog zal u enkele fiscale aandachtspunten meegeven die bij verkoop of koop een belangrijke rol spelen. IMAP neemt u mee in de waardebepaling van de onderneming.

Gezamenlijk zullen we deze opgedane kennis inzetten in een workshop. Na afloop kunnen we alles nog rustig met elkaar nabespreken onder het genot van een borrel.

Programma 27 maart

16.00 uur         Ontvangst  

16.15 uur          Inleiding: Pascal Scheerder; HLB Den Hartog

16.20 uur         Waardebepaling van de onderneming
                        Remco Schouten: directeur IMAP 

16.50 uur         Fiscale aspecten bij verkoop of koop van een bedrijf
                        Pascal Scheerder, HLB Den Hartog

17.20 uur          Workshop

18.00 uur         Netwerkborrel

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst die plaats zal vinden op een locatie vlakbij kantoor Rotterdam. Uiteraard kunt u ook een collega of een relatie meenemen. Klik hier om u en uw eventuele introducé vóór woensdag 20 maart a.s. aan te melden. 

Heeft u verder nog vragen?

Neem direct contact op met M.A.C. (Miriam) Pinkster, Management Assistente bij HLB Den Hartog in Rotterdam.

Stuur een e-mail of bel 010-2781100
M.A.C. (Miriam) Pinkster