Menu
Actueel

HLB Challenge & Control: 'Eenvoudige ict-oplossing, direct resultaat'

Gepubliceerd op

De dienstverlening van HLB Van Daal is flink verbreed, we zijn al lang veel meer dan de specialisten die de jaarrekening opmaken. Het programma HLB Challenge & Control helpt om dat zichtbaarder te maken en samen met ondernemers in kaart te brengen wat hen bezighoudt. Klanten zijn er erg enthousiast over. Het voelt goed, zo geven ze aan. Het brengt knelpunten en kansen in beeld. Kort na de gesprekken presenteer ik de conclusies en kunnen we aan de slag. In samenwerking met de HLB-specialisten help ik de ondernemer om bedrijfsprocessen te verbeteren en doelen te behalen.

HLB Challenge & Control: 'Eenvoudige ict-oplossing, direct resultaat'

Soms zijn oplossingen vrij eenvoudig. Zo ging ik om tafel met een ondernemer wiens echtgenote meewerkt in de zaak. Ze wilde echter beslist niet deelnemen aan het gesprek. Er speelde iets, maar wat? Uit onze diagnose bleek dat de omvang van haar werkzaamheden haar boven het hoofd groeiden. Hoe konden we haar taken verlichten? Mijn ict-collega’s* voerden enkele eenvoudige aanpassingen door in automatisering, wat haar wekelijks flink wat tijd bespaart. Inmiddels zit ze weer aan tafel, ontspannen en blij met onze ondersteuning.

* Wist u dat HLB Van Daal winnaar is van de Exact Cloud Award 2017/2018 in de categorie samenwerking? Lees er hier meer over.

Ook behoefte aan een gesprek over uw onderneming en uw persoonlijke doelen? Together we make it happen.

Op hlb-van-daal.nl leest u meer over HLB Challenge & Control.