Menu
Actueel

HLB Matchers realiseert overname familiebedrijf Piels door Hoppenbrouwers Techniek

Gepubliceerd op

HLB Matchers heeft samen met haar cliënt Hoppenbrouwers Techniek te Udenhout wederom een overname gerealiseerd.

De overname past in de groeistrategie van Hoppenbrouwers. De familieonderneming Piels te Rosmalen wordt via een aandelentransactie aan de Hoppenbrouwersgroep toegevoegd. Zie onderstaande actiefoto ter gelegenheid van de recente ondertekening van de koopovereenkomst ten kantore van Piels, waar Peter van Dun (uiterst rechts) namens HLB Matchers akte de préséance geeft. Naast Peter staat Henny de Haas, DGA van Hoppenbrouwers Techniek B.V., en vervolgens Jo Piels met 2 dochters, Marga en Jozette, die samen met hun partners de bedrijfsleiding van het familiebedrijf vormen.

Hoppenbrouwers Techniek is een van de grootste werkgevers in de Tilburgse regio en bestaat afgelopen jaar 100 jaar en is met circa 900 medewerkers landelijk actief in de elektrotechniek. Voor Piels is de reden van verkoop gelegen in het ontbreken van bedrijfsopvolging in de familie, reden waarom men heeft besloten om voor de medewerkers continuïteit te realiseren door aan te sluiten bij Hoppenbrouwers.

Voor HLB Matchers is deze overname een mooie opdracht geweest, waarbij in teamverband de volledige overname i.s.m. een team van de cliënt in recordtijd is afgewikkeld. Vanaf de start (oktober 2018) tot nu zijn bij de begeleiding in het overnameproces (zoals advisering bij pricing, onderhandeling, contractwerkzaamheden en due diligence) diverse collega's bij de overname betrokken. Een goed voorbeeld van samenwerking en advisering op hoog niveau en tevens leerzaam! 

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. B. (Bart) de Volder RV, Directeur Matchers bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 41 00 00
drs. B. (Bart) de Volder RV