Menu
Actueel

HLB Van Daal verlengt contract met volleybalvereniging Donki Sjot

Gepubliceerd op

HLB Van Daal heeft het sponsorcontract met volleybalvereniging Donki Sjot uit Den Dungen met drie jaar verlengd. Na drie jaar van uitstekende samenwerking en mooie sportieve resultaten tekenden Hans van Bers (voorzitter Donki Sjot) en José van Grinsven (partner regiokantoor Den Bosch-Schijndel) onlangs de verlenging van het hoofdsponsorcontract.

HLB Van Daal Donki Sjot

Over Donki Sjot 

Het eerste herenteam van HLB Van Daal/DS speelt Topdivisie, het op één na hoogste niveau van Nederland. Het eerste damesteam speelt tweede divisie. Bij elke topdivisiewedstrijd zijn 200 tot 400 toeschouwers aanwezig. Van menig wedstrijd wordt een uitbundig Brabants sportfeest gemaakt. De vereniging telt bijna 300 leden en zo’n 30 ambitieuze teams, op alle niveau’s. Bijna alle teams trainen twee keer per week en krijgen uitstekende training van goede trainers. HLB Van Daal/DS staat in de regio bekend om haar goede jeugdopleiding.

Samenwerking 

Zowel HLB Van Daal als Donki Sjot hebben Brabantse roots. Kenmerken als ambitieus, gaan voor het hoogst haalbare zijn op beiden zeker van toepassing. De nieuwe slogan van HLB Van Daal ‘Together we make it happen’ is dan ook zeer toepasselijk.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met J.L.M.M. (José) van Grinsven AA, Partner bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)73 547 49 47
J.L.M.M. (José) van Grinsven AA