Menu
Actueel

Laat ook tijdens uw vakantie geen subsidie liggen!

Gepubliceerd op

Met de Subsidieregeling Praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.

Middels deze subsidieregeling kan maximaal € 2.700 subsidie verkregen worden per deelnemer/leerling voor begeleiding van een werknemer op een praktijkleerplaats.

Laat ook tijdens uw vakantie geen subsidie liggen!

Dit kunnen leerlingen of studenten zijn met de volgende opleidingsniveaus: VSO, PRO, Entreeopleiding VMBO, VMBO, MBO, HBO, of zelfs Promovendi en Toio’s.

Laat ook dit jaar de overheidsbijdrage voor een leerplek niet liggen en vraag tijdig de subsidie aan! Aanvraag Subsidieregeling praktijkleren 2018/2019 is mogelijk tot en met maandag 16 september 16.59 uur.

HLB Van Daal | HR-Services kan de aanvraag voor u verzorgen. U dient daarvoor uiterlijk 10 september 2019 de volgende gegevens aan ons door te geven (Klik op “HLB Machtigingsformulier” en volg de stappen):

Is de deelnemer/leerling voortijdig gestopt danwel geslaagd, geef dit duidelijk in de aanvraag aan. 

Kosten 
De subsidieaanvraag bedraagt € 199,- (excl. btw) voor de eerste deelnemer en € 149,- (excl. btw) voor elke volgende deelnemer die op de loonlijst van dezelfde onderneming staat.

Heeft u vragen, mail naar onze afdeling HR-Services via clb@hlb-van-daal.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met B.J. (Richard) ten Have RPP, Adviseur HRM bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
B.J. (Richard) ten Have RPP