Menu
Actueel

Nicole Wolfs en Angelo Neelen nieuwe partners van HLB Van Daal

Gepubliceerd op

Waalwijk / ‘s- Hertogenbosch / Schijndel – Nicole Wolfs en Angelo Neelen zijn per 1  januari 2021 benoemd tot partners van HLB Van Daal. Nicole is benoemd tot partner van de business line Legal en Angelo tot fiscaal partner van regiokantoor Den Bosch - Schijndel. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de profilering als fullservice advieskantoor om samen, in breed perspectief, met ondernemers vooruit te kijken en verder uit te groeien.

Nicole Wolfs en Angelo Neelen nieuwe partners van HLB Van Daal

Nicole Wolfs (38) heeft 13 jaar ervaring in de juridische advisering en dienstverlening en is sinds 1 oktober 2012 werkzaam bij HLB Van Daal. Nicole is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnames (M&A) en focust zich op een constante kwaliteitsslag en professionalisering van de business line Legal. “Met een multidisciplinaire samenwerking, altijd dichtbij en betrokken bij de klant en de ambitie om onze juridische dienstverlening nog verder uit te bouwen is de koers voor de komende jaren bepaald. Nu en in de toekomst ondernemers helpen, zo staan we in de wedstrijd en dat maakt dat ik trots ben partner van HLB Van Daal te zijn”.  

Angelo Neelen (47) heeft 23 jaar ervaring in de fiscaliteit en is sinds 1 juni 2012 werkzaam bij HLB Van Daal. Angelo is als belastingadviseur voornamelijk actief in de DGA-praktijk en is tevens voorzitter van de kennisgroep Vennootschapsbelasting van HLB Nederland. “Kwaliteit, betrokkenheid, toekomst- en doelgericht zijn de belangrijkste pijlers binnen onze organisatie. Een sparringpartner en vertrouwenspersoon zijn voor onze klanten geeft mij energie. Het maakt mij trots zowel nationaal als internationaal, samen met al onze disciplines, dichtbij onze klanten te staan en partner te zijn van HLB Van Daal. Het is mijn missie om samen met alle collega’s de naamsbekendheid en zichtbaarheid van deze brede dienstverlening te vergroten”.  

Over HLB Van Daal  

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 275 medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar.  

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN  

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met B.M.M. (Benthe) van Iersel, Medewerkster Marketing en Communicatie bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
B.M.M. (Benthe) van Iersel