Menu
Actueel

Nicole Wolfs nieuwe partner HLB Van Daal

Gepubliceerd op

Waalwijk – Nicole Wolfs is per 1 januari 2021 benoemd tot partner van de business line Legal van HLB Van Daal Adviseurs en Accountants. Nicole is hoofdverantwoordelijke voor de juridische advisering en dienstverlening. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de profilering als fullservice advieskantoor om samen, in breed perspectief, met ondernemers vooruit te kijken.

Nicole Wolfs nieuwe partner HLB Van Daal

Nicole Wolfs (38) heeft 13 jaar ervaring in de juridische advisering en dienstverlening en is sinds 1 oktober 2012 werkzaam bij HLB Van Daal. Nicole is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnames (M&A) en focust zich op een constante kwaliteitsslag en professionalisering van de business line Legal. In samenwerking met de andere disciplines van HLB Van Daal en haar team lukt het Nicole bij ondernemers zorgen weg te nemen en hen de focus te bieden om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen 

Grote ambities 

Met circa 275 professionals heeft HLB Van Daal zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een fullservice advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Nicole Wolfs als partner voor de business line Legal onderstreept HLB Van Daal de ambitie in Zuid-Nederland tot verdere groei in de volle breedte van de door HLB Van Daal aangeboden diensten. “Nicole: met een multidisciplinaire samenwerkingaltijd dichtbij en betrokken bij de klant en de ambitie om onze juridische dienstverlening nog verder uit te bouwen is de koers voor de komende jaren bepaald. Nu en in de toekomst ondernemers helpen, zo staan we in de wedstrijd en dat maakt dat ik trots ben partner van HLB Van Daal te zijn”.  

Over HLB Van Daal 

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 275 medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar. 

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN 

Heeft u vragen of wilt u Nicole feliciteren?

Neem direct contact op met mr. J.M. (Nicole) Wolfs, Partner bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
mr. J.M. (Nicole) Wolfs