Menu
Actueel

Nu aan te vragen: NOW 3.3

Gepubliceerd op

Sinds donderdag 6 mei is het mogelijk de aanvraag NOW 3.3 in te dienen. U kunt uw aanvraag indienen tot en met 30 juni 2021. De hoofdregel van de NOW 3.3 is gelijk gebleven aan de vorige twee NOW 3 perioden: verwacht u ook de komende periode minstens 20% omzetverlies als gevolg van de coronacrisis? Dan kunt u een tegemoetkoming in de loonkosten over de maanden januari, februari en maart 2021 aanvragen bij het UWV.

Nu aan te vragen: NOW 3.3

In de bijgevoegde “Akkoordverklaring Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid 3.3” hebben wij de voorwaarden voor de NOW 3.3 voor u samengevat.

Lees ook meer over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid 3.2 (NOW 3.2) | HLB Nederland

Hoe kunt u de NOW 3.3 aanvragen?

Wilt u een aanvraag NOW 3.3 indienen en heeft u hierbij onze hulp nodig? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk de benodigde gegevens toe. Wij hebben voor de aanvraag de volgende documenten nodig:

Wij ontvangen deze ingevulde formulieren en bijlagen graag per e-mail op NOW@hlb-van-daal.nl. Na ontvangst van uw formulier, akkoordverklaring en kopie bankafschrift, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging van de door u toegezonden gegevens. Wij zorgen vervolgens voor indiening van de aanvraag NOW 3.3. Op het moment dat uw aanvraag is ingediend, ontvangt u van ons een bevestiging. Wij houden u dus uiteraard op de hoogte van het proces. 

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. R.A. (Reinier) Meesters, Belastingadviseur bij HLB Van Daal in Gemert.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)492 36 12 48
mr. R.A. (Reinier) Meesters