Menu
Actueel

Roel Oosterveen nieuwe fiscaal partner van HLB Van Daal

Gepubliceerd op

Roel Oosterveen is per 1 september 2020 als fiscaal partner benoemd van HLB Van Daal Adviseurs en Accountants. Roel Oosterveen is medeverantwoordelijk voor de fiscale advisering en dienstverlening. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal haar ambitie om als fullservice adviseur voor ondernemers klaar te staan.

Roel Oosterveen nieuwe fiscaal partner van HLB Van Daal

Roel Oosterveen (38) heeft 18 jaar ervaring in de fiscale advisering en dienstverlening en is sinds 1 november 2017 werkzaam bij HLB Van Daal. Roel is als belastingadviseur voornamelijk actief voor familiebedrijven. Dankzij het nauwe contact met relaties, lukt het Roel samen met zestig andere fiscalisten van HLB Van Daal, ondernemerszorgen weg te nemen, door verbanden te leggen en tijdig te schakelen met alle disciplines van HLB Van Daal.  

Samen vooruit

Met circa 275 professionals heeft HLB Van Daal zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een fullservice advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Roel Oosterveen als fiscaal partner onderstreept HLB Van Daal de ambitie in Zuid-Nederland tot verdere groei in de volle breedte van de door HLB Van Daal aangeboden diensten. “Roel: onze kracht als lokale, toegankelijke en vertrouwde speler helpt ons dichtbij onze klanten te staan en doelen te bereiken. Dit maakt dat ik trots ben partner van HLB Van Daal te zijnWij zijn niet alleen bezig met gisteren of vandaagmaar vooral met de toekomst. Dit zie ik terug in de kansen en ambities van onze collega’s, teamprestaties en de waardering van onze relaties”. 

Over HLB Van Daal 

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 275 medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar. 

Heeft u vragen of wilt u Roel feliciteren?

Neem direct contact op met drs. R.P. (Roel) Oosterveen RB, Fiscaal partner bij HLB Van Daal in Dongen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)162 32 20 00
drs. R.P. (Roel) Oosterveen RB