Menu
Actueel

Training Vertrouwenspersoon

tot

Samen met onze partner HRM101 organiseren wij een basistraining “Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen (VP OO)”. Een praktische en leerzame training voor uw (toekomstige) Vertrouwenspersoon!

Training Vertrouwenspersoon

Elke werkgever is vanuit de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om een beleid te voeren ter voorkoming en beperking van psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Het gaat hierbij om agressie en geweld, ongewenste intimiteiten, pesten, discriminatie etcetera. Wij adviseren elke werkgever om een Vertrouwenspersoon aan te stellen. Het is van cruciaal belang dat de Vertrouwenspersoon correct, effectief en zorgvuldig handelt. Het is sterk aan te bevelen dat de Vertrouwenspersoon een training volgt zodat hij/zij weet hoe te handelen en welke (on)mogelijkheden hierbij van toepassing zijn. 

De training

De training vindt plaats in Tilburg op 3 dagdelen: dinsdag 29 januari 2019 (ochtend) en dinsdag 5 februari 2019 (hele dag). Na het volgen van de training heeft de Vertrouwenspersoon de juiste handvatten om zijn/ haar rol op een goede wijze te vervullen binnen uw organisatie. 

Voor meer informatie en het aanmelden klik hier.

Heeft u verder nog vragen?

Neem direct contact op met Gijs van Zon, Directeur HR-Services bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
Gijs van Zon