Menu
Salarisadministratie
Salarisadministratie test

Loonadministratie en advies

Salarisadministratie test

Als ondernemer kunt u er bij ons voor kiezen om de loonverwerking deels of geheel uit te besteden. HLB Blömer accountants en adviseurs neemt u deze zorg graag uit handen. We hebben alle expertise in huis om uw salarisadministratie zorgvuldig uit te voeren, zo bent u altijd zeker van een goede en betrouwbare dienstverlening.

Alles onder één dak

Naast de financiële administratie kan HLB Blömer ook helpen met de salarisadministratie. Ons team van administrateurs kan ondersteunende werkzaamheden verrichten, of zelfs de volledige administratie uit handen nemen. Persoonlijk contact, korte lijnen en snel schakelen zijn onze speerpunten. HLB Blömer werkt met het salarispakket Loket.nl, er is daarnaast ook kennis in huis van andere salarispakketten als Afas, Unit4 en Nmbrs. Alles onder één dak brengt veel voordelen met zich mee zoals een vaste contactpersoon en onderling snel schakelen. 

Gecertificeerde specialisten

Onze specialisten zijn NIRPA gecertificeerd, wat een afkorting is voor het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting en staat voor borging van de kwaliteit van payroll-professionals. 
Hierdoor weet u zeker dat uw salarisadministratie doorloopt conform actuele wet- en regelgeving.

De voordelen van Loket.nl

Het salarispakket van Loket.nl is dé totaaloplossing voor uw personeelsadministratie wanneer u zelf een salarisadministrateur in dienst heeft of als u de administratie uit handen wilt geven. HLB Blömer kan hierbij;

  1. ondersteuning bieden als achterwacht wanneer uw vaste administrateur op vakantie of ziek is;
  2. periodieke controles uitvoeren en hierover passend advies geven;
  3. als helpdesk fungeren;
  4. zorgen voor borging en continuïteit van het maandelijkse salarisverwerkingsproces;

Ontdek het gemak en lees hier meer over de verschillende functionaliteiten zoals signaleringsfunctie, de cao's, digitale output, etc.

Inzage online applicatie

Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van web-based applicaties. Als ondernemer geeft dat u op ieder moment real-time inzage in uw personeelsinformatie. Ook kunt u uw medewerkers via een beveiligde portal en app toegang geven tot het informatiesysteem. In een afgescheiden deel kunnen ze een loonstrook of jaaropgave downloaden en krijgen ze inzage in relevante informatie, zoals verlofdagen.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met G.M. (Glenn) Hendriks RPP, Hoofd Salarisadministratie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
G.M. (Glenn) Hendriks RPP