Menu
HLB Blömer

HomeRide

HomeRide

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni heeft het team Heel Lang Biken Blömer deelgenomen aan de HomeRide. Dit is een 24 uurs wielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om de Ronald McDonald Huizen in Nederland te sponsoren.

Sportief in actie voor het goede doel

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Elke deelnemer met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel: 500 kilometer fietsen in 24 uur, zodat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben. Dát is HomeRide. 

De HomeRide is een jaarlijks sportevenement van het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar. Met 24 uur lang sporten wordt aandacht gevraagd voor de zorg voor een ziek of zorgintensief kind: dat gaat ook 24 uur per dag door. 


Heel Lang Bike Blömer

Met het team Heel Lang Biken Blömer hebben collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs in estafettevorm in 24 uur dag en nacht 500 kilometer gefietst door heel Nederland. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds én dat is gelukt! 

In totaal is een bedrag van € 11.790,- opgehaald!

Bedankt aan alle sponsoren, business partners en alle betrokkenen voor jullie bijdrage.