Menu
HLB Blömer

HomeRide

HomeRide

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni gaat het team Heel Lang Biken Blömer deelnemen aan de HomeRide. Dit is een 24 uurs wielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om de Ronald McDonald Huizen in Nederland te sponsoren.

Sportief in actie voor het goede doel

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Elke deelnemer met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel: 500 kilometer fietsen in 24 uur, zodat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben. Dát is HomeRide. 

De HomeRide is een jaarlijks sportevenement van het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar. Met 24 uur lang sporten wordt aandacht gevraagd voor de zorg voor een ziek of zorgintensief kind: dat gaat ook 24 uur per dag door. 


Heel Lang Bike Blömer

Met het team Heel Lang Biken Blömer gaan collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs in estafettevorm in 24 uur dag en nacht 500 kilometer fietsen door heel Nederland.

Doel is om tenminste € 10.000 op te halen voor dit mooie goede doel, meer is altijd beter! 

Wilt u ons helpen, dat kan door middel van een donatie via de Homeride website

Elke euro is er eentje, dus we zijn blij met elke gift. 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!