Menu
HLB Blömer

IT Audit en data-analyse

IT Audit en data-analyse

Ontwikkelingen op het gebied van IT gaan razendsnel. Dit brengt u veel nieuwe kansen, maar ook uitdagingen.Wij streven naar een zo compleet mogelijke IT-dienstverlening. Mocht expertise niet bij ons aanwezig zijn, dan werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Op deze manier kunt u met al uw IT-gerelateerde vragen bij ons terecht en helpen wij u verder.

Koppelingen tussen applicaties, toenemende groei van historische data, financiële of operationele dashboards: allemaal ontwikkelingen die u als ondernemer kunnen helpen nog effectiever en efficiënter zaken te doen. De grote hoeveelheid en hoge snelheid van veranderingen op dit gebied kunnen het u echter ook bemoeilijken de juiste weg in te slaan. Deze uitdaging wordt versterkt door bijkomende risico’s ten aanzien van privacy en cyber security. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Onze dienstverlening in zowel de controle- als de samenstelpraktijk is aan het schuiven. Op basis van data-analyse en actuele visualisaties van financiële en operationele data zijn wij in staat beter te controleren en een ander gesprek met u te voeren. We vinden zekerheid in de data en zoomen samen met u in op het potentieel aan verbeteringen dat zichtbaar wordt gemaakt door data op een slimme manier aan elkaar te koppelen. Zo laten we de data voor u en voor ons werken. Op dit vlak willen wij voorop blijven lopen, waarbij de input van onze IT specialisten essentieel is.

Lars van Beek

Neem direct contact op met L. (Lars) van Beek MSc, IT Specialist bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
L. (Lars) van Beek MSc