Menu
HLB Blömer

Zakelijke financieringstrajecten

Zakelijke financieringstrajecten

Financieringen

De financiële en bancaire wereld verandert. Daardoor heeft u als mkb-ondernemer een duidelijke behoefte aan professionele en onafhankelijke begeleiding. Onder meer in (her)financieringstrajecten.

Veel ondernemers ondervinden aan den lijve de moeilijke economische omstandigheden. Dat kan gevolgen hebben voor de relatie met uw financiers. Vaak staat u er als ondernemer alleen voor en wordt u niet altijd voldoende begeleid in de gesprekken met die financiers. Daarnaast bent u steeds vaker op zoek naar oplossingen voor uw financieringsvraagstuk. De markt voor financieringen groeit in een snel tempo en naast de traditionele grootbanken zijn er steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Om uw zoektocht naar financiering te versnellen, heeft u begeleiding nodig. HLB Blömer accountants en adviseurs biedt die begeleiding wel en werkt hiervoor samen met MKBFinnovatie.

De adviseurs van MKBFinnovatie hebben in het verleden bij honderden bedrijven in de keuken gekeken. Zij beschikken daardoor over zeer ruime financiële ervaring. En ze spreken zowel de taal van de financier als die van uw bedrijf. MKBFinnovatie gaat dus uiteindelijk om succesvol financieren. Het vinden van creatieve oplossingen in situaties waar we kansen en uitdagingen zien. 

Wilt u meer informatie over MKBFinnovatie? Kijk op MKBFinnovatie

Meer informatie?

Neem direct contact op met J.J.J. (Joost) Sterk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)6 10 92 03 95
J.J.J. (Joost) Sterk AA