Menu
Actueel

HLB Blömer 24 uur non-stop op de pedalen

Gepubliceerd op

Ruim 1.000 sportievelingen gingen 25 en 26 juni 2022 de uitdaging aan om de HomeRide, HomeRun of HomeWalk te voltooien. De teams gingen wielrennen, hardlopen of wandelen. 24 uur lang, dwars Nederland om geld in te zamelen voor ouders met een ziek of zorg intensief kind.

HLB Blömer 24 uur non-stop op de pedalen

24 uur lang non-stop fietsen voor het goede doel. Het team, Heel Lang Biken Blömer, bestaande uit 9 collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs uit Nieuwegein hebben dat gedaan. Met dag en nacht doorbikkelen hebben zij tijdens de HomeRide in totaal € 11.790,- ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. 

In actie voor het goede doel

De HomeRide is een jaarlijks sportevenement van het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar. Met 24 uur lang sporten wordt aandacht gevraagd voor de zorg voor een ziek of zorgintensief kind: dat gaat ook 24 uur per dag door.

Passie 

Een passie voor fietsen was er bij de teamleden van Heel Lang Biken Blömer al langer. Het opzoeken, verkennen en verplaatsen van de eigen grenzen ook. De HomeRide combineert beiden, maar belangrijker nog: de HomeRide draagt mede bij aan het financieren, het mogelijk maken envooral het mogelijk blijven maken van de Ronald McDonald huizen in Nederland. 

Donaties

Het team van HLB Blömer accountants en adviseurs heeft door middel van donaties van familie, vrienden, collega’s, business partners en sponsoren een totaalbedrag opgehaald van maar liefst € 11.790,- Dit bedrag is goed voor bijna 200 overnachtingen voor ouders, broertjes en zusjes die in de buurt willen zijn van het zieke kind. 

Bedankt

Teamleden Dennis, Jeroen, Frank, Johan, Lotte, Bas, Tim, Brigitte en Tijmen bedanken alle sponsoren, business partners en alle betrokkenen voor hun bijdrage. Zonder al deze support was het niet gelukt!


Fotografie: De Beeldboot