Menu
HLB Den Hartog

Eén vast aanspreekpunt, met daarachter een sterk team

Eén vast aanspreekpunt, met daarachter een sterk team

Als ondernemer heeft u één vast aanspreekpunt binnen HLB Den Hartog. Ons team van accountants, adviseurs en fiscalisten werkt ‘achter de schermen’ intensief samen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We denken met u mee over kansen en adviseren u over de beste oplossingen voor uw vraagstukken. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen en uw onderneming. Onze ambitie is om uw verwachtingen te overtreffen!

Accountant voor mkb in Zuidwest-Nederland

HLB Den Hartog is gevestigd in Rotterdam en Den Haag en is toonaangevend in Zuidwest-Nederland. Hoewel dicht bij elkaar gelegen, weten we als geen ander hoe verschillend de bedrijvigheid in en om deze steden is. Waar Rotterdam van oudsher een stad van logistiek en industrie is, wordt Den Haag meer gekenmerkt door zakelijke en not-for-profit dienstverlening. Onze professionals kennen de nuances en de dynamiek van het regionale mkb, spreken de taal, weten wat er speelt in uw markt en signaleren kansen.

Lokaal geworteld, wereldwijd actief

Als lokaal geworteld en in 1945 opgericht accountantskantoor maakt HLB Den Hartog sinds eind jaren ‘80 deel uit van het netwerk HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het netwerk actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen. Rob Meijer – partner op ons kantoor in Rotterdam – is per 1 januari 2018 toegetreden als council member bij HLB International. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld.