Menu
HLB Den Hartog

Werken bij HLB

Werken bij HLB

HLB Nederland biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal accountantskantoor en de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. In een veranderende markt en samenleving is onze organisatie continu in beweging. We investeren veel in innovatieve oplossingen op onze vakgebieden, zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. We zijn pas tevreden als onze klanten toegevoegde waarde ervaren. Bovenal investeren we in onze mensen, met veel aandacht voor opleiding en coaching. Onze medewerkers maken namelijk écht het verschil. Zij zijn persoonlijk betrokken, enthousiast, deskundig en integer. Gaan samen voor het beste resultaat voor onze klanten. Van zzp’ers tot (multi)nationale bedrijven met een miljoenenomzet.

Werkomgeving HLB

HLB Nederland bestaat uit 5 zelfstandige kantoren, met in totaal 16 locaties en 425 medewerkers. Dat betekent dat je dagelijkse werkomgeving doorgaans dichtbij huis en relatief kleinschalig is. Waarbij er regelmatig contact is met collega’s binnen het samenwerkingsverband HLB Nederland én de kantoren die zijn aangesloten bij HLB International (met name dat laatste hangt uiteraard af van de aard van jouw functie). Ons team bestaat uit een prettige mix van jonge, talentvolle mensen en ervaren professionals. De sfeer is informeel. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor ontspanning en hebben oog voor elkaars welbevinden. Een goede work-life balance vinden we namelijk erg belangrijk. 

Werken bij HLB Nederland als (assistent) accountant, belastingadviseur, bedrijfsadviseur, jurist, HRM specialist of IT specialist? Dan kies je voor een kantoor waar veel aandacht is voor innovatie, persoonlijke ontwikkeling en groei. Onderdeel van (inter)nationaal netwerk, maar wel onafhankelijk.

Wij komen graag met je in contact!   

rotterdam@hlb-denhartog.nl 

Esther Schoones

Neem direct contact op met E.G. (Esther) Schoones, Managementassistent bij HLB Den Hartog in Rotterdam.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)10 278 11 00
E.G. (Esther) Schoones