Menu

Uw coach en sparringpartner

Uw coach en sparringpartner

HLB Van Daal: uw coach en sparringpartner

Als ondernemer streeft u persoonlijke doelen en dromen na. U wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen, om klaar te zijn voor de toekomst. Hiervoor heeft u behoefte aan inzichten die uw beslissingen ondersteunen. U heeft advies nodig van iemand die u en uw onderneming goed kent. HLB Van Daal is de coach en sparringpartner die u zoekt.  

HLB Van Daal is gevestigd in Waalwijk, Amsterdam, Breda, Dongen, Den Bosch, Gemert, Schijndel, Uden en Valkenburg. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze 250 professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in Corporate FinanceLegal, Business Innovation, HRM-vraagstukken en Challenge & Control.

Lees meer over HLB Van Daal >

Uw bedrijf toekomstproof maken? Download onze whitepaper en ontdek de acht domeinen die de basis vormen voor een toekomstbestendig familiebedrijf!  

Zo helpen wij uw onderneming

De dienstverlening van HLB is erop gericht om u als ondernemer uw zorgen uit handen te nemen.

Medewerkers