Menu
Bedrijfsadvies

Uw financiële sparringpartner

Bedrijfsadvies

Uw financiële sparringpartner

In welke fase u en uw onderneming zich ook bevinden, de adviseurs van HLB kunnen u bij al uw financiële vraagstukken terzijde staan. Daarbij hebben we oog voor alle facetten van uw bedrijf en uw persoonlijke doelen en ambities. Als uw financiële sparringpartner kennen wij uw wensen. 

Advies rond financiële en managementvraagstukken

Organisatieproblemen, managementvraagstukken, fiscale problematiek, de start van een nieuw bedrijf in binnen- of buitenland of de overdracht van uw onderneming: als ondernemer heeft u voortdurend te maken met kansen en uitdagingen. Of het nu gaat om herstructurering of reorganisatie van uw onderneming of om bijvoorbeeld financiële planning: HLB heeft alle expertise in huis om u als ondernemer van een gedegen advies te voorzien.

Advies voor uw privésituatie

Natuurlijk treft u ook in uw privésituatie in elke levensfase nieuwe vragen op uw pad. U krijgt kinderen, ze gaan het huis uit of u overweegt een deel van uw vermogen aan ze over te dragen, bijvoorbeeld. De dienstverlening van HLB is erop gericht om u uw zorgen uit handen te nemen. Bij ieder vraagstuk adviseren we u graag over de beste en meest solide oplossing op de lange termijn. Waarbij uw wensen en mogelijkheden uiteraard het uitgangspunt zijn.

Wees proactief

Omdat een oplossing vaak weken, maanden en soms zelfs jaren kan duren, luidt ons eerste advies: wees proactief. Denkt u tijdig na over financiële keuzes, dan kunnen we uw vraagstuk zo effectief mogelijk benaderen.

Challenge & Control

Focus op je persoonlijke en financiële ambitie

Als ondernemer wilt u klaar zijn voor de toekomst. Uw persoonlijke doelen en dromen nastreven en vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen. HLB Van Daal heeft een tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control programma. Hiermee krijgt u inzicht dat u daarbij gaat helpen.

U start met een zeer uitgebreid gesprek met onze specialist die verder kijkt dan cijfers. Samen gaan we op zoek naar uw goud. Waar moet u scherp op zijn, waar liggen kansen. Hierna volgt een analyse op basis van de acht aandachtsgebieden van het HLB Challenge & Control programma.

Op zoek naar waarde met de coaches van HLB Van Daal

Onze coaches zijn als geen ander in staat om – samen met u – op zoek te gaan naar waarde. Die waarde kan op allerlei manieren tot uiting komen. Kunnen bouwen op een betrouwbare boekhouding en efficiënte onderliggende processen. Uw onderneming continu monitoren en sturen op de actuele inzichten. Volledig compliant zijn. Grip hebben op uw investeringsbehoefte. Zicht hebben op de toekomst. Zakelijke en strategische beslissingen nemen op basis van inhoudelijke, goed onderbouwde adviezen. 

HLB Van Daal zoekt achter de cijfers, filtert de gegevens, onderzoekt mogelijkheden. Dankzij het Challenge & Control-programma van HLB Van Daal zit u als ondernemer meer dan ooit in de ‘drivers seat’.

> Lees er meer over op cc.hlb-van-daal.nl

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. ing. A.E.M. (Axel) van Schendel, Partner bij HLB Van Daal in Valkenburg aan de Geul.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)43 880 04 00
drs. ing. A.E.M. (Axel) van Schendel