Menu
Business dashboard

Business dashboard voor realtime informatie

Business dashboard

Customized dashboard

De hoeveelheid data neemt exponentieel toe. Nieuwe technologieën maken het mogelijk die data zodanig in te zetten dat u als ondernemer optimaal inzicht heeft in uw organisatie, zodat u direct kunt bijsturen en processen continu kunt optimaliseren. Besteed uw kostbare tijd dus niet langer aan het in kaart brengen van cijfers. HLB Van Daal helpt u met data-analyse; onze IT-specialisten en data-analisten ontwikkelen customized dashboards voor u.

Op deze pagina leest u meer over onze dashboard dienstverlening. Of vraag direct een vrijblijvend advies aan.

Advies business dashboard aanvragen

Koppeling van data

Met één druk op de knop krijgt u realtime managementinformatie en heeft u optimaal inzicht in uw KPI’s. Afgestemd op uw wensen reikt uw business dashboard betrouwbare financiële rapportages aan en desgewenst ook sales- en marketinginformatie en andere data. Daarbij is functionaliteit het uitgangspunt: welke informatie heeft u nodig? Data zijn niet langer als los zand, maar worden zodanig gekoppeld dat ze u een waardevol totaaloverzicht geven en u direct een seintje geven wanneer er iets afwijkt.

Dashboard doorontwikkelen

Met uw wensen als uitgangspunt blijven we uw dashboard doorontwikkelen, het is een iteratief proces. Welke informatie ontbreekt nog, welke informatie blijkt minder relevant? In nauw overleg blijven we het dashboard finetunen. Door inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen kunt u ze optimaal en efficiënt inrichten en wordt het handmatig verwerken van gegevens geminimaliseerd. Doel is te komen tot betrouwbare en relevante informatie: de basis voor change management en waardecreatie.

BI (management) dashboard

Een BI-dashboard brengt in beeld hoe een organisatie zich ontwikkelt. Het gaat verder dan financiële cijfers, het voegt financiële informatie samen met andere databronnen. Met een BI-dashboard wordt samengevat hoe uw onderneming ervoor staat en welke trends er zijn, gekoppeld aan uw zakelijke doelstellingen. Het helpt antwoord te krijgen op strategische vraagstukken. Bedienen we de juiste klantengroepen, is onze focus de juiste? Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Hoe de managementinformatie wordt vormgegeven in een digital dashboard en welke indicatoren we erin opnemen, hangt af van uw doelen en wensen. Onze specialisten adviseren u over en begeleiden u bij het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van uw management dashboard.

Advies BI (management) dashboard aanvragen

KPI (performance) dashboard

Robotic Process Automation (RPA) kan elke ondernemer veel voordeel opleveren. Door handmatige en terugkerende werkzaamheden te automatiseren, boekt u direct tijdswinst. Op langere termijn levert u RPA bovendien nog veel meer op. Facturatie kan realtime worden verwerkt, foutkansen worden tot nul gereduceerd, mogelijke risico’s worden tijdig gedetecteerd en data driven audits verlopen efficiënter. Graag adviseren we u hoe en welke processen u kunt automatiseren en robotiseren.

Advies KPI (performance) dashboard aanvragen

Business innovation specialisten

Onze business dashboard consultants zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en nieuwste mogelijkheden op gebied van dashboarding en bedrijfssoftware. We voorzien ondernemers van strategisch advies over de inzet van data en ontwikkelen en implementeren customized business dashboards. Zodat ondernemers meer tijd en de nodige input krijgen om hun prestaties en business te verbeteren.

✓ Team van ervaren business innovation specialisten, IT-consultants en data-analisten
✓ Tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van customized business dashboards
✓ Erkend expert softwarepakketten AFAS, Loket.nl en Exact Online
✓ HLB Van Daal biedt een fullservice dienstverlening
✓ Uw bedrijfsadviseur is uw sparring partner en aanspreekpunt voor ál uw vragen
✓ HLB Van Daal is altijd dichtbij in Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam
✓ Sterk internationaal netwerk: 800 HLB-kantoren in 150 landen

Vraag direct vrijblijvend advies aan