Menu
Legal

Legal

Legal

Meerwaarde voor ondernemers

Als ondernemer komt u dagelijks allerlei juridische kwesties tegen. HLB Van Daal helpt u maatregelen te treffen om langdurige conflicten of financiële schade te voorkomen. 

HLB Van Daal is al bij de kern van bedrijfsprocessen betrokken als accountant. Bij de financieel of fiscaal adviseur passeren regelmatig arbeidsrechtelijke zaken, familierechtelijke vragen en andere juridische kwesties. Feitelijk heeft íeder vraagstuk wel juridische aspecten. Het team van ervaren juristen kan ondernemers uitstekend adviseren. We zijn daarin aanvullend op de dienstverlening van bijvoorbeeld een advocaat en notaris.

Het is een samenspel

Als werkgever heeft u te maken met het arbeidsrecht, als ondernemer met aansprakelijkheidskwesties, octrooien, intellectueel eigendom, fusies, splitsingen, en ga zo maar door. Ook op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening moet u uw weg kunnen vinden in de voorschriften en procedures van de (lokale) overheid. 

En heeft u er wel eens bij stil gestaan dat u ook uw privéleven gescheiden houdt van uw zakelijk leven? Het zijn ingewikkelde zaken waar u goed bij stil moet staan. HLB blijft weg van rechtszaken maar zorgt ervoor dat aan de voorgrond alles goed is geregeld. Daarmee voorzien we in een grote behoefte.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. J.M. (Nicole) Wolfs, Jurist bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
mr. J.M. (Nicole) Wolfs