Menu
Legal

Juridisch advies ondernemers

Legal

Juridisch advies bij ieder vraagstuk

Juridisch advies maakt risico’s voor ondernemers beter beheersbaar. HLB Van Daal biedt een uitgebreide legal service voor uiteenlopende zakelijke vraagstukken. Ons team van juristen adviseert ondernemers over ondernemingsrecht, familierecht, insolventierecht, arbeidsrecht, contracten- en verbintenissenrecht en de AVG en privacywetgeving. Met een helder advies staan onze juridische adviseurs u als ondernemer bij, zodat alles goed is geregeld. Voorkomen is immers beter dan procederen.

Juridisch advies aanvragen

Juridisch adviseurs HLB Van Daal

Nieuwe wetgeving en veranderingen binnen de eigen organisatie: de rechten, plichten en mogelijkheden voor ondernemers en werkgevers wijzigen voortdurend. Onze ervaren juristen geven aan waar u als ondernemer op moet anticiperen, uitgaande van uw specifieke situatie. We helpen u met juridisch advies bij uiteenlopende vraagstukken. Indien nodig, doen we een beroep op onze internationale collega-juristen en de fiscalisten, accountants en andere specialisten van HLB Van Daal.


Breng risico's in kaart

Op juridisch gebied is het vooral belangrijk dat je in tijden dat het goed gaat, nadenkt over tijden waarin het mogelijk minder goed gaat. Als ondernemer ga je continu nieuwe contracten aan en je wilt dit goed geregeld hebben om geschillen te voorkomen. Stel daarom in tijden dat het goed gaat met je onderneming je zekerheden vast, breng je overeenkomsten op orde en leg zaken tijdig schriftelijk vast. Breng de risico's van jouw bedrijf in kaart met onze checklist.

Download onze whitepaper inclusief checklist

Vraag direct vrijblijvend advies aan

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. J.M. (Nicole) Wolfs, Partner bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
mr. J.M. (Nicole) Wolfs