Menu
HLB Van Daal

Agri & Food

Agri & Food

HLB weet wat er ‘op het land’ speelt

HLB Van Daal heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een allround advieskantoor met diverse specialisaties. Een van die specialisaties is de advisering voor de Agri & Food sector. Deze dienstverlening past in onze doelstelling om ondernemers als fullservice-partner terzijde te staan. Met kennis van zaken in de agrarische branche kunnen wij uw adviseur en gesprekspartner zijn bij tal van beslissingen. Dit alles onder de naam Agri & Food.


Onze wortels 

Mestregelgeving, toeslagrechten, dierenwelzijn, landbouwvrijstelling, melkquota: u heeft er als agrariër dagelijks mee te maken. Net als wij. Brabants van oorsprong hebben wij onze wortels voor een belangrijk deel in de agri food. Onze adviseurs hebben veelal een agrarische opleiding of achtergrond en we investeren veel in specifieke kennis van uw business. Wij spreken uw taal en weten wat er ‘op het land’ speelt. Daardoor kunnen we problemen echt aanpakken en oplossingen aandragen voor de specifieke fiscale- en/of financieel-economische vraagstukken. Dat is ons dagelijks werk.

Voor bedrijfseconomische adviezen gebruiken we programma’s die uw resultaten vergelijken met gemiddelden van gelijksoortige bedrijven. We kijken (altijd kritisch) met u mee en dienen u - ook ongevraagd - van advies, zodat u weloverwogen strategische keuzes kunt maken. Daarnaast kennen we altijd de voor de Agri Food sector actuele (Europese) wet- en regelgeving op fiscaal en juridisch gebied.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met ing. F.J.J.M. (Frank) Loeffen, Agrarisch bedrijfsadviseur bij HLB Van Daal in Gemert.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)492 36 12 48
ing. F.J.J.M. (Frank) Loeffen