Menu
HLB Van Daal

Branding en pers

De beelden op deze pagina mogen voor mediapublicaties vrij van rechten gebruikt worden. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor vragen kun je contact opnemen via marketing@hlb-van-daal.nl.

Logo en slogan

Het belangrijkste element van het logo betreft de cirkel met daarin de letters HLB. De cirkel van het logo staat voor de wereldwijde vertegenwoordiging van het merk HLB (GLOBAL). De cirkel mist aan de linkerzijde een deel. De witruimte in de ring van de cirkel staat centraal voor twee lijnen.
De lijn die de horizon van de cirkel bedekt, staat voor de vooruitgang die HLB aan haar klanten biedt (PROGRESS).
De lijn die vanuit onder schuin naar boven loopt, in een hoek van 38 graden, staat voor groei die HLB met haar diensten aan klanten levert (GROWTH).

Download hieronder het HLB Van Daal logo en de slogan TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN.

Voor drukwerk gebruik je bij voorkeur een .eps logo. Voor plaatsing van het logo op website of andere online kanalen kun je prima een JPG/JPEG of PNG (transparante achtergrond) bestand gebruiken. Het logo moet altijd goed leesbaar zijn op de ondergrond en mag niet in een kader staan.


HLB Van Daal Adviseurs en Accountants - HLB Blue

Voor lichte ondergrond gebruik je het blauwe (standaard) logo - PMS kleur 308:

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants - Wit

Voor donkere ondergrond gebruik je het witte logo (Diapositief):

HLB - Ronde logo

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

De slogan betreft de zin: “Together we make it happen”. De slogan wordt internationaal door alle HLB organisaties uitgedragen en is een reminder naar de samenwerking met en tussen het internationale netwerk.

De slogan wordt altijd geschreven over één regel.

KLEURGEBRUIK SLOGAN
HLB Blue óf wit (diapositief). Bij uitzondering of als de achtergrond daarom vraagt: HLB Gold.

Kleuren

Primair

Ondersteunend

 

Boilerplate

Over HLB Van Daal 
HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 270 medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar. 

www.hlb-van-daal.nl

Vragen

Bij twijfel of bij vragen het gebruik van het logo, neem contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, via marketing@hlb-van-daal.nl

Afdeling Marketing & Communicatie

Neem direct contact op met M. (Marieke) Penning de Vries, Manager Marketing en Communicatie bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)73 547 49 47
M. (Marieke) Penning de Vries