Menu
HLB Van Daal

Branding en pers

De beelden op deze pagina mogen voor mediapublicaties vrij van rechten gebruikt worden. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor vragen kun je contact opnemen via marketing@hlb-van-daal.nl.

Logo en slogan

Het belangrijkste element van het logo betreft de cirkel met daarin de letters HLB. De cirkel van het logo staat voor de wereldwijde vertegenwoordiging van het merk HLB (GLOBAL). De cirkel mist aan de linkerzijde een deel. De witruimte in de ring van de cirkel staat centraal voor twee lijnen.
De lijn die de horizon van de cirkel bedekt, staat voor de vooruitgang die HLB aan haar klanten biedt (PROGRESS).
De lijn die vanuit onder schuin naar boven loopt, in een hoek van 38 graden, staat voor groei die HLB met haar diensten aan klanten levert (GROWTH).

Download hieronder het HLB Van Daal logo en de slogan TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN.

Voor drukwerk gebruik je bij voorkeur een .eps logo. Voor plaatsing van het logo op website of andere online kanalen kun je prima een JPG/JPEG of PNG (transparante achtergrond) bestand gebruiken. Het logo moet altijd goed leesbaar zijn op de ondergrond en mag niet in een kader staan.


HLB Van Daal Adviseurs en Accountants - HLB Blue

Voor lichte ondergrond gebruik je het blauwe (standaard) logo - PMS kleur 308:

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants - Wit

Voor donkere ondergrond gebruik je het witte logo (Diapositief):

HLB - Ronde logo

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

De slogan betreft de zin: “Together we make it happen”. De slogan wordt internationaal door alle HLB organisaties uitgedragen en is een reminder naar de samenwerking met en tussen het internationale netwerk.

De slogan wordt altijd geschreven over één regel.

KLEURGEBRUIK SLOGAN
HLB Blue óf wit (diapositief). Bij uitzondering of als de achtergrond daarom vraagt: HLB Gold.

Kleuren

Primair

Ondersteunend

 

Boilerplate

Als ondernemer streeft u persoonlijke doelen en dromen na. U wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen om klaar te zijn voor de toekomst. Hiervoor heeft u behoefte aan inzichten die uw beslissingen ondersteunen. U heeft advies nodig van iemand die u en uw onderneming goed kent. HLB Van Daal is de coach en sparringpartner die u zoekt.

Onze 250 betrokken professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor u. En kijken bovenal naar het verhaal áchter de cijfers: wat zijn uw drijfveren? Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, audit en fiscaal- en bedrijfsadvies is HLB Van Daal gespecialiseerd in corporate finance, HR-Services, legal en business innovation.

Als zelfstandig kantoor maakt HLB Van Daal deel uit van het landelijke en het internationale HLB-netwerk met member firms in ruim 150 landen en meer dan 700 kantoren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en aanpak van HLB Van Daal? Neem dan contact met ons op. 

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

www.hlb-van-daal.nl

Vragen

Bij twijfel of bij vragen het gebruik van het logo, neem contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, via marketing@hlb-van-daal.nl

Afdeling Marketing & Communicatie

Neem direct contact op met M. (Marieke) Penning de Vries, Manager Marketing en Communicatie bij HLB Van Daal in Schijndel.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)73 547 49 47
M. (Marieke) Penning de Vries