Menu
HLB Van Daal

Challenge & Control

Challenge & Control

Focus op je persoonlijke en financiële ambitie

Als ondernemer wilt u klaar zijn voor de toekomst. Uw persoonlijke doelen en dromen nastreven en vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen. HLB Van Daal heeft een tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control programma. Hiermee krijgt u inzicht dat u daarbij gaat helpen.

U start met een zeer uitgebreid gesprek met onze specialist die verder kijkt dan cijfers. Samen gaan we op zoek naar uw goud. Waar moet u scherp op zijn, waar liggen kansen. Hierna volgt een analyse op basis van de acht aandachtsgebieden van het HLB Challenge & Control programma.


Op zoek naar waarde met de coaches van HLB Van Daal

Onze coaches zijn als geen ander in staat om – samen met u – op zoek te gaan naar waarde. Die waarde kan op allerlei manieren tot uiting komen. Kunnen bouwen op een betrouwbare boekhouding en efficiënte onderliggende processen. Uw onderneming continu monitoren en sturen op de actuele inzichten. Volledig compliant zijn. Grip hebben op uw investeringsbehoefte. Zicht hebben op de toekomst. Zakelijke en strategische beslissingen nemen op basis van inhoudelijke, goed onderbouwde adviezen. 

HLB Van Daal zoekt achter de cijfers, filtert de gegevens, onderzoekt mogelijkheden. Dankzij het Challenge & Control-programma van HLB Van Daal zit u als ondernemer meer dan ooit in de ‘drivers seat’.


> Lees er meer over op cc.hlb-van-daal.nl

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met M.W.M. (Maarten) Sijberts, Senior bedrijfsadviseur bij HLB Van Daal in Gemert.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)492 36 12 48
M.W.M. (Maarten) Sijberts