Menu
HLB Van Daal

Gezocht: Onderneming in groeifase (scale-up), regio 's Hertogenbosch

Gezocht: Onderneming in groeifase (scale-up), regio 's Hertogenbosch

Wij zijn op zoek naar een onderneming in groeifase - regio Den Bosch - voor een investeringsfonds. Het fonds wenst zowel kapitaal als kennis in te brengen bij haar participaties. Bent u de ondernemer die wij zoeken?


Wat heeft deze investeringsmaatschappij te bieden


De ondernemer staat centraal

Het investeringsfonds biedt de ondernemer coaching en een betrokken sparringpartner. De ondernemer kan met deze ondersteuning zijn of haar onderneming naar de volgende fase brengen. Dit fonds vervult niet de rol van meewerkend aandeelhouder.

Uitgebreid netwerk van en coaching door gerenommeerde (oud-)ondernemers
De investeerders en coaches van dit investeringsfonds zijn allen zelf gerenommeerde (oud-)ondernemers en hebben veel ervaring met het realiseren van groei. Daarnaast beschikken zij over een breed netwerk, zowel nationaal als internationaal.

Maatschappelijke doelstelling - lange termijn
Dit investeringsfonds heeft een lange termijn focus waarbij zij de economie en werkgelegenheid in de brede regio 's-Hertogenbosch willen stimuleren. Er is geen exit druk.
De gezochte onderneming is gevestigd of wil zich gaan vestigen in de grote regio 's-Hertogenbosch (Zaltbommel - Maasdriel - Oss - Landerd - Uden - Boekel - Meierijstad - Bernheze - Boxtel - Sint-Michielsgestel - Vught - Haaren - Heusden).

Financiering scale-up / groeifase
De levensfase waarin de onderneming zich bevindt is post start-up. Interessante ondernemingen zijn ondernemingen in scale-up / groeifase, maar ook carve-outs of MBO/MBI situaties kunnen interessant zijn.
Het omzetniveau bedraagt minimaal € 500.000.


Transactievorm en voorwaarden

De voorkeur van onze opdrachtgever gaat uit naar verwerving van een minderheidsbelang (25% - 49% van het aandelenkapitaal). De zeggenschap over belangrijke bedrijfsbeslissingen dient gewaarborgd te zijn.

Het investeringsniveau ligt tussen de € 500.000 en € 1.500.000.


Belangstellenden kunnen contact opnemen met:

Neem direct contact op met drs. B. (Bart) de Volder RV, Directeur Matchers bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 41 00 00
drs. B. (Bart) de Volder RV