Menu
HLB Van Daal

HLB Matchers

HLB Matchers

Koop of verkoop van uw onderneming vraagt om specifieke aandacht

Voor kopers en verkopers van ondernemingen spelen grote belangen. Belangen die zorgvuldig tegen elkaar afgewogen moeten worden. Daarnaast is een aan- of verkoop van een onderneming voor vele ondernemers een ingewikkeld proces. 

De overname adviseurs van HLB Matchers zijn gespecialiseerd in advisering rond de aan- en verkoop van ondernemingen in binnen- en buitenland. De kernactiviteiten zijn begeleiding bij (ver)koop, waarderingsopdrachten, matchmaking en due diligence (boekenonderzoek). HLB Matchers werkt nauw samen met andere specialisten binnen het  HLB netwerk.


Visie en aanpak

Het – ingewikkelde en arbeidsintensieve – traject van koop of verkoop van uw onderneming vraagt om specifieke aandacht en zorgvuldige begeleiding.  HLB Matchers identificeert het belang van u zowel als koper of verkoper en zal in overleg met u een overzichtelijk stappenplan opstellen. Afhankelijk van doel, aard, omvang en fase, zullen wij ons adviesteam formeren. Hierbij houdt u één vast aanspreekpunt.

Al geruime jaren opereert HLB Matchers in het (inter)nationale netwerk van de corporate finance, specifiek in het speelveld van fusie en overname (transactiepraktijk). Daar treffen wij mogelijk ook uw koper, verkoper en zo nodig uw financier! Discretie en vertrouwelijkheid staan hierbij vanzelfsprekend hoog in ons vaandel. Voor het financieren hebben wij diverse ingangen in zowel de reguliere bancaire trajecten als daarbuiten.

HLB Matchers is kortom in staat om overnametrajecten op een ervaren, multidisciplinaire en vooral praktische wijze uit te voeren.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. B. (Bart) de Volder RV, Directeur Matchers bij HLB Van Daal in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 41 00 00
drs. B. (Bart) de Volder RV