Menu
HLB Van Daal

Maak kennis met HLB Witlox Van den Boomen

Maak kennis met HLB Witlox Van den Boomen

Het is zover

Met trots kunnen wij vertellen dat de fusie tussen HLB Van Daal en WVDB Adviseurs Accountants een feit is. Vanaf nu gaan wij samen verder onder de naam HLB Witlox Van den Boomen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken.


Waarom samenwerken? 

"Als nieuwe organisatie met ruim 600 collega’s bieden wij versterking, inspiratie en vertrouwen aan ambitieuze ondernemers. Het persoonlijke gevoel borgen we met onze regionale kantoren verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg. We zijn dus niet een grote, maar vooral grootse club! Een 9+ beleving voor onze klanten is het doel.”

Pascal Kosters, bestuurder HLB Witlox Van den Boomen
“Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Een goede balans tussen mensenwerk en IT en data-science. Al meer dan 70 jaar bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast en maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.“

Stephan Seijkens, bestuurder HLB Witlox Van den Boomen
“We komen na wat we beloven, altijd. Dat is de basis voor goede samenwerking. Samenwerking die we nationaal en internationaal aangaan. Dankzij het internationale HLB-netwerk staan er in ruim 160 landen teams voor u klaar, waarmee we ook de invulling kunnen geven aan de internationale vraagstukken.”

Rob Becx, bestuurder HLB Witlox Van den Boomen
“Door het bundelen van onze krachten geven we een nog betere invulling aan onze multidisciplinaire adviesorganisatie. Een adviesorganisatie waar specialisten en generalisten naadloos met elkaar samenwerken om onze klanten te helpen met hun hoogwaardige adviesvraagstukken. Een toonaangevende club voor ambitieuze klanten.”

Robèrt Molenaar, bestuurder HLB Witlox Van den Boomen

Nieuwe algemene voorwaarden 

Wij zijn officieel gefuseerd tot HLB Witlox Van den Boomen. Daar horen nieuwe voorwaarden bij. Bekijk ze nu!


Dit mag je de komende tijd verwachten 

De relatie die we met onze klanten hebben en de werkzaamheden die wij voor ze verrichten, blijven we uiteraard op dezelfde wijze uitvoeren zoals men van ons gewend is. Klanten mogen rekenen op onze persoonlijke dienstverlening en we blijven bereikbaar zoals we altijd waren. Wat wel verandert, is onze naam: HLB Witlox Van den Boomen. Eind september gaat onze nieuwe website live. Tot die tijd blijven de websites van HLB Van Daal en WVDB gewoon bereikbaar. Tot ziens bij HLB Witlox Van den Boomen!


Onze adviseurs