Menu
HLB Van Daal

Lokaal geworteld, wereldwijde samenwerking

Lokaal geworteld, wereldwijde samenwerking

HLB Van Daal: klaar voor úw toekomst

Als ondernemer streeft u persoonlijke doelen en dromen na. U wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen, om klaar te zijn voor de toekomst. Hiervoor heeft u behoefte aan inzichten die uw beslissingen ondersteunen. U heeft advies nodig van iemand die u en uw onderneming goed kent. HLB Van Daal is de coach en sparringpartner die u zoekt. 

HLB Van Daal is gevestigd in Waalwijk, Amsterdam, Dongen, Den Bosch, Gemert, Schijndel, Uden en Valkenburg. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze 250 professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaal- en bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in Corporate FinanceLegalBusiness InnovationHRM-vraagstukken en Challenge & Control

HLB Van Daal maakt deel uit van HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het samenwerkingsverband actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen en opleidingen. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld.

Uw sparringpartner en coach

Onze adviseurs en accountants helpen u de operationele en financiële processen van uw bedrijf te verbeteren. Zodat het rendement verbetert en u uw doelen kunt realiseren. HLB Van Daal heeft daarvoor een unieke tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control-programma. Het programma analyseert acht thema’s die belangrijk zijn voor iedere onderneming, groot of klein. De uitkomsten geven u optimaal inzicht in waar uw organisatie staat. U krijgt een duidelijk beeld van acties die u moet ondernemen om doelstellingen te halen.

Specialist in onder meer agri & food en fusie & overname

Naast dienstverlening op gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit, fiscaliteit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in specifieke sectoren, waaronder Agri & Food. Onze agrifood-adviseurs hebben veelal een agrarische opleiding of achtergrond; we investeren bovendien veel in kennis. Aangesloten bij HLB Van Daal is bovendien HLB Matchers, gespecialiseerd in het begeleiden van fusie, overname en bedrijfsoverdracht. Met een totaalpakket aan diensten en services kunnen we onze klanten optimaal ter zijde staan.


Together we make it happen.