Menu
HLB Van Daal

Lokaal geworteld, wereldwijde samenwerking

Lokaal geworteld, wereldwijde samenwerking

HLB Van Daal maakt deel uit van HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het samenwerkingsverband actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen en opleidingen. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld.


Uw sparringpartner en coach

Onze adviseurs en accountants helpen u de operationele en financiële processen van uw bedrijf te verbeteren. Zodat het rendement verbetert en u uw doelen kunt realiseren. HLB Van Daal heeft daarvoor een unieke tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control-programma. Het programma analyseert acht thema’s die belangrijk zijn voor iedere onderneming, groot of klein. De uitkomsten geven u optimaal inzicht in waar uw organisatie staat. U krijgt een duidelijk beeld van acties die u moet ondernemen om doelstellingen te halen.


Specialist in onder meer agri & food en fusie & overname

Naast dienstverlening op gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit, fiscaliteit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in specifieke sectoren, waaronder Agri & Food. Onze agrifood-adviseurs hebben veelal een agrarische opleiding of achtergrond; we investeren bovendien veel in kennis. Aangesloten bij HLB Van Daal is bovendien HLB Matchers, gespecialiseerd in het begeleiden van fusie, overname en bedrijfsoverdracht. Met een totaalpakket aan diensten en services kunnen we onze klanten optimaal ter zijde staan.


Together we make it happen.