Menu
Actueel

Benoeming partner mr. Pascal Scheerder bij HLB Den Hartog

Gepubliceerd op

Vanaf 1 januari 2019 is fiscalist Pascal Scheerder door HLB Den Hartog als partner verwelkomd: 20 jaar werkervaring belastingadviespraktijk.

Benoeming partner mr. Pascal Scheerder bij HLB Den Hartog

Na zijn studie Rechten aan de Universiteit Leiden heeft Pascal Scheerder bij enkele grote belastingadvieskantoren gewerkt. Met 20 jaar werkervaring op het gebied van nationaal en internationaal belastingadvies, is hij vanaf 2017 werkzaam bij HLB Den Hartog als senior belastingadviseur. Hier geeft hij op enthousiaste wijze leiding aan de fiscale afdeling. Tevens is hij lid van de Fiscale Commissie HLB Nederland en leidt hij als voorzitter de HLB Kennisgroep International Tax met als doel via de (inter)nationale HLB-vestigingen onderling vakkennis te delen teneinde de dienstverlening naar de klant toe te optimaliseren. 

Pascal: “Waarom kiezen voor HLB Den Hartog? Omdat hier in alle opzichten een gemotiveerd team klaarstaat om met elkaar de klant van dienst te zijn. De sympathie voor de klant, de uitstekende vakkennis, de gedrevenheid en de positieve sfeer maken dat deze vestiging voor iedereen een bijzonder kantoor is. Dat merken we aan de lange relaties met klanten, de aanwas van nieuwe klanten, maar ook aan de sollicitaties die we mogen ontvangen. Leuk om een bevestiging te zien dat we op de goede weg zitten… ” 

Voor vragen op het gebied van belastingen voor de DGA en de onderneming, nationaal en internationaal, kunt u bij HLB Den Hartog terecht. U kunt met Pascal Scheerder een afspraak maken om vrijblijvend van gedachte te wisselen over zaken die bij u (in de toekomst) spelen.

Heeft u nog vragen of wilt u Pascal feliciteren?

Neem direct contact op met P.H.P.J. (Pascal) Scheerder, Partner / Belastingadviseur bij HLB Den Hartog in Rotterdam.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)10 278 11 00
P.H.P.J. (Pascal) Scheerder