Menu

HLB: ‘Together we make it happen’

Als ondernemer werkt u in uw bedrijf, maar het liefst vooral áán uw bedrijf. U bent bezig met vandaag, maar focust liever op morgen en overmorgen. U wilt excelleren in uw business. U wilt kwaliteit leveren. Groeien. Omzet en rendement vergroten. Om al uw dromen, ambities en doelstellingen waar te maken, is een solide partner welkom. De adviseurs, accountants, juristen en fiscalisten van HLB Nederland denken met u mee.

HLB: ‘Together we make it happen’

HLB helpt u uw doelstellingen te realiseren

Met strategisch advies, innovatieve IT-diensten, administratieve diensten en HR services en specialistische kennis op gebied van onder meer subsidies en not-for-profit staat HLB u als totaalpartner bij. We helpen u om uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen te realiseren. En méér succes te behalen met uw onderneming. ‘Together we make it happen’.

Netwerk van zelfstandige accountantskantoren

HLB Nederland is een krachtig netwerk van 5 accountantskantoren verspreid over Nederland: HLB Amsterdam, HLB Blömer, HLB Den Hartog, HLB Nannen en HLB Witlox Van den Boomen. De 5 HLB-kantoren met in totaal 13 vestigingen opereren geheel zelfstandig en zijn onafhankelijke rechtspersonen. De ruim 815 professionals delen echter dagelijks hun expertise met elkaar. Samen investeren we bovendien in opleiding, training en innovatieve oplossingen.

Internationaal netwerk: actief in ruim 159 landen

We werken actief samen in Nederland, maar doen dat ook wereldwijd. Het internationale HLB-netwerk omvat 968 kantoren in meer dan 159 landen. Als lokaal gewortelde adviseurs, accountants en fiscalisten weten we wat er speelt. Regionaal, landelijk én internationaal. Daar heeft uw onderneming veel profijt van.

https://www.hlb.global

HLB - Together we make it happen

Ons bestuur

drs. E.W. (Erik) van der Haar RA

drs. E.W. (Erik) van der Haar RA

Bestuursvoorzitter HLB Witlox Van den Boomen
drs. F.M. (Frank) Verleg RA

drs. F.M. (Frank) Verleg RA

Bestuurslid HLB Blömer
J.H. (Johan) Bodde AA

J.H. (Johan) Bodde AA

Bestuurslid HLB Nannen
J.M. (Hans) Barneveld AA

J.M. (Hans) Barneveld AA

Bestuurslid HLB Amsterdam
S.T.M. (Steven) ten Hagen

S.T.M. (Steven) ten Hagen

Bestuurslid HLB Den Hartog