Menu
Actueel

Here I am: Johan den Hartog

Gepubliceerd op

HLB Blömer is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. en gelukkig verwelkomen we regelmatig nieuwe collega’s binnen onze organisatie. Onze nieuwe collega’s geven we de kans om zich voor te stellen. Johan den Hartog is het afgelopen jaar bij HLB Blömer gestart als Accountmanager binnen ons team Audit. Johan stelt zich graag aan u voor.

Here I am: Johan den Hartog

"Op 1 december 2018 ben ik gestart als accountmanager op de afdeling Audit bij HLB Blömer. Bij mijn vorige werkgevers heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de not-for-profit sector (zorg, lokale overheid en stichtingen en verenigingen) als de profit-sector (media en vastgoed). De keuze om mijn accountancy carrière te vervolgen bij HLB Blömer is voornamelijk ingegeven doordat de kernwaarden die HLB Blömer typeren, goed bij mij passen. Deze kernwaarden zijn o.a.…. als accountant onderscheidend zijn en toegevoegde waarde bieden waar de markt naar vraagt. Door het samen optrekken met de klant en pro-actief bezig te zijn met de uitdagingen waarmee de klant dagelijks te maken heeft, ben ik er van overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen bieden. 

Met veel enthousiasme ben ik gestart en ik heb er in ieder geval veel zin in om met mijn ervaring samen met de klanten en mijn collega’s van HLB Blömer aan de slag te gaan. De eerste maanden bij HLB Blömer zijn mij uitstekend bevallen. Een goede keuze dus!"