Menu
Actueel

HLB Nannen partner van Studievereniging Check

Gepubliceerd op

Op woensdag 24 november jl. was HLB Nannen aanwezig bij het Symposium van Studievereniging Check van de Hanzehogeschool in Groningen. Wij vinden het belangrijk om contact te hebben met de jongere generatie die uiteindelijk de toekomst is van ons vakgebied. Om deze reden is HLB Nannen partner van Studievereniging Check.

HLB Nannen partner van Studievereniging Check

Het thema van het Symposium was ‘De uitdagingen van de accountant Anno 2021’ met als sub thema's: Covid-19, Digitalisering en Duurzaamheid. Alle drie belangrijke thema’s die erg spelen binnen de Accountancy, dan wel nog belangrijker gaan worden.

Realiseren studenten zich de rol van accountants bij diverse steunmaatregelen? Zijn ze zich ervan bewust welke impact Covid-19 heeft op onze reguliere werkzaamheden? En wat gaat digitalisering betekenen voor ons vak en hoe kunnen accountants en fiscalisten een bijdrage leveren aan het thema ‘duurzaamheid’?

Leuk om hierover van gedachten te wisselen met studenten. Dit hebben wij onder andere gedaan tijdens vier workshops, waarin door middel van een interactieve quiz de thema’s aan bod zijn gekomen. 

Voor zowel studenten als voor HLB Nannen zijn dergelijke dagen belangrijk, omdat praktijk samenkomt met de theorie. Daarnaast is het natuurlijk leuk om elkaar te leren kennen. Wie weet hebben wij onze nieuwe talenten daar al gesproken!

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met A. (Alinda) Korhorn-Berghuis, Manager Samenstelpraktijk bij HLB Nannen in Groningen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)50 526 65 33
A. (Alinda) Korhorn-Berghuis