Delen
In het HLB Nannen-zonnetje: Rosa | HLB Nederland
Menu
Actueel

In het HLB Nannen-zonnetje: Rosa

Gepubliceerd op

Vandaag in het zonnetje, onze collega Rosa Scholtens-Wubkes. Al 23 jaar werkt ze bij HLB-Nannen en daar zijn we heel blij mee!

In het HLB Nannen-zonnetje:  Rosa

Bert Nannen vertelt:

'Rosa is altijd vrolijk. Ze is een collega met oprechte belangstelling voor de ander, waar we als maatschap op kunnen vertrouwen.'

Rosa aan het woord:

'Het was een warme dag in juli, ik was 22 jaar en had mijn HEAO-BE diploma net op zak. Een beetje onwennig ging ik op sollicitatiegesprek bij HLB Nannen Accountants en Adviseurs. Ik solliciteerde op de functie assistent-accountant. Dezelfde middag kreeg ik al het verlossende telefoontje; ik was aangenomen. Een nieuw boek was voor mij geopend.

π˜‹π˜ͺ𝘷𝘦𝘳𝘴π˜ͺ𝘡𝘦π˜ͺ𝘡 𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘴𝘡𝘒𝘯π˜₯π˜ͺ𝘨𝘩𝘦π˜ͺπ˜₯ 

Inmiddels ben ik 23 jaar verder en werk ik nog steeds met veel plezier bij HLB Nannen. Mijn functie is niet meer hetzelfde; sinds 2009 ben ik werkzaam als maatschap administrateur. Ik houd mij bezig met uiteenlopende taken; van o.a. het wagenpark en de verzekeringen tot de periodieke rapportages, aangiftes omzetbelasting en het samenstellen van de jaarrekening. Indien nodig spring ik bij met de facturatie of andere administratieve werkzaamheden. Juist deze grote mate van diversiteit en zelfstandigheid is wat mij aanspreekt in mijn functie.  

π˜”π˜ͺ𝘹 𝘦𝘯 𝘣𝘒𝘭𝘒𝘯𝘴 

HLB Nannen heeft een fijne mix van ervaren mensen, die al jaren werkzaam zijn bij ons kantoor, en jonge, soms nog studerende, collega’s. De lijnen zijn kort; zaken kunnen snel besproken worden en er is altijd wel een collega met de juiste expertise. Er is balans tussen serieus werken en ontspanning; in mijn ogen onmisbaar op een kantoor. 

π˜‹π˜¦ 𝘣𝘦𝘴𝘡𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴π˜ͺ𝘦 𝘷𝘒𝘯 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧 

Als ik vrij ben, besteed ik het liefst mijn tijd aan mijn gezin, onze hond, ons huis en ik loop graag hard. Een paar avonden per week ben ik op de hardloopbaan te vinden en daarnaast loop ik voor mezelf. Ik vind het belangrijk dat werk en privΓ© in balans zijn, want ik geloof dat je juist dan op beide plekken de beste versie van jezelf kunt zijn.'