Delen
Maakt u al gebruik van onze app? | HLB Nederland
Menu
Actueel

Maakt u al gebruik van onze app?

Gepubliceerd op

De mobiele app waarmee u eenvoudig de omzetbelasting, loonbelasting en ICP-aangiften goedkeurt én, indien nodig, betaalt!

Maakt u al gebruik van onze app?

Door gebruik te maken van de app zal de informatiestroom tussen u en uw accountant van HLB Blömer een stuk efficiënter verlopen. Via de app heeft u op elk moment van de dag toegang tot uw financiële informatie en neemt u gemakkelijk contact met ons op.

Inloggen

Het inloggen in de app is zeer eenvoudig, er kan gebruik worden gemaakt van een pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning om te autoriseren.

Aangiften accorderen

U ontvangt een notificatie zodra er een aangifte door de accountant is klaargezet. In een duidelijk overzicht worden alle op dat moment te accorderen aangiften gepresenteerd in de app. Ook als uverantwoordelijk bent voor meerdere ondernemingen ziet u hiervan alle te accorderen aangiften en documenten. Na het openen van een aangifte is in één oogopslag de belangrijkste gegevens van de aangifte in te zien. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de aangifte in detail in PDF formaat te downloaden.

Aangiften betalen

Zodra u de aangifte accordeert, wordt deze ingediend bij de Belastingdienst. U wordt daarnaast ook direct in staat gesteld de aangifte via iDEAL te betalen aan de Belastingdienst.

Documenten delen

De app is voorzien van de mogelijkheid om eenvoudig documenten en/of foto’s te delen met uw accountant. Zodra de bestanden verstuurd zijn wordt de accountant hierover geïnformeerd en kunnen wij de aangeleverde bestanden eenvoudig verwerken.

Digitaal archief

In één oogopslag al uw afgehandelde aangiften beschikbaar! De ingediende aangiften kunt u gemakkelijk en overzichtelijk terugvinden en inzien in het digitale archief. 

 Het goedkeuren van aangiften is nog nooit zo eenvoudig geweest

App downloaden

De app is eenvoudig in gebruik en te downloaden in de Appstore en Google Playstore.
Scan hieronder de desbetreffende QR-code;


Uiteraard staan wij altijd klaar voor extra toelichting.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Johan Verkerk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Johan Verkerk AA