Menu
Actueel

Power BI Basistraining: excel to the next level!

van tot

Boostin Consultancy - onze strategische samenwerkingspartner - zal op diverse datums verspreid over het land een aantal trainingen geven op het gebied van power BI. De eerstvolgende start vrijdag 12 juli in Utrecht.

Power BI Basistraining: excel to the next level!

Maak jij rapportages nog steeds in Excel? Met Microsoft Power BI kan dit veel sneller, makkelijker en mooier! Ben jij toe aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren? Dan is deze training perfect voor jou.

Tijdens deze basistraining leren wij je in één dag hoe je met Power BI aan de slag kan in jouw eigen werkomgeving. Vanuit verschillende databronnen ben je in staat om een interactief, visueel dashboard te maken en met anderen te delen.

Voor wie?

Onze Power BI-basistraining is geschikt voor jou als je inzichten online wilt delen met je collega’s. Op interactieve en visueel aantrekkelijke manier. Je hebt bij voorkeur al wel de nodige ervaring opgedaan met Excel en bent toe aan de volgende stap.

Wat leer je?

Je gaat je eerste Power BI dashboard maken. En leert hoe je verschillende Data combineert tot één Dashboard. Deze kennis kun je gelijk toepassen in je eigen organisatie. Tijdens de Power BI-basistraining leer je onder andere:

  • Hoe je data importeert uit verschillende bronnen;
  • Hoe je de data beheersbaar kunt aanpassen;
  • Hoe je deze data vervolgens aan elkaar koppelt via een datamodel;
  • Hoe je een dashboard maakt en wat de belangrijkste onderdelen daarvan zijn;
  • Hoe je dashboards online met elkaar deelt.

Wij zijn expert op Power BI, maar bovenal hebben wij als Business Intelligence en Financial professionals lange praktijkervaring. Zo kunnen wij je heel gericht ondersteunen bij het toepassen van Power BI-dashboards in jouw organisatie.

Trainer

De training wordt gecoördineerd door Jeroen Heerschop, (Power) BI Consultant  die al 15 jaar bedrijven adviseert en traint in het maken van nuttige, effectieve dashboards. Klanten omvatten: Heineken, Rabobank, Unilever evenals vele professionals in het MKB . De training wordt mede georganiseerd door Boostin.

Kosten

Deelnamekosten zijn € 395,- per persoon (exclusief 21% BTW). Dit bedrag is all-in en omvat gebruik van cursuslaptop, cursusmateriaal, lunch en onbeperkt koffie/thee. En we betalen ook je eventuele parkeerkosten. 

Data:

Schrijf je in