Delen
24 uur non-stop fietsen voor het goede doel | HLB Nederland
Menu
Actueel

24 uur non-stop fietsen voor het goede doel

Gepubliceerd op

Iets heel anders dan jaarrekeningen: op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 gaat een team van 11 collega's de HomeRide fietsen.

24 uur non-stop fietsen voor het goede doel

Collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs gaan zich fysiek inzetten met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

HomeSport Events

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 is de twaalfde editie van HomeSport Events: de jaarlijkse, unieke sportuitdaging van het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeSporters gaan samen honderden kilometers wielrennen, hardlopen of wandelen. Dag en nacht, door weer en wind, dwars door Nederland. Zo zamelen zij geld in voor ouders met een ziek kind.

Team Heel Lang Biken Blömer

Dit jaar gaat een wielrenteam van elf HLB Blömer collega's de uitdaging aan om 500 kilometer te fietsen; de HomeRide. Als estafette, of als fullrider. Binnen 24 uur, dwars door Nederland. Samen maken zij zo het verschil voor families met een ziek kind.

Goed doel steunen

Grootste doel is het binnenhalen van geld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Het huis is afhankelijk van giften en donaties. De huizen worden niet vanuit de overheid gesubsidieerd. Het geld wat opgehaald wordt met deelname aan de HomeRide zorgt ervoor dat de duizenden gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind kunnen zijn. 

Ook een bijdrage leveren?

Met het team Heel Lang Biken Blömer gaan collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs in estafettevorm in 24 uur dag en nacht 500 kilometer fietsen door heel Nederland. Doel is om tenminste € 10.000 op te halen voor het Ronald McDonald huis in Utrecht, meer is altijd beter!

Wilt u ons helpen, dat kan door middel van een donatie via de Homeride website

Elke euro is er eentje, dus het team is blij met elke gift. 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Karin van der Mee - van Dam, Manager Marketing & Communicatie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 305 85 03
Karin van der Mee - van Dam