Delen
Bussendag 2023 een groot succes | HLB Nederland
Menu
Actueel

Bussendag 2023 een groot succes

Gepubliceerd op

Tijdens de jaarlijkse bussendag worden eerstejaars studenten geïnformeerd over het werken bij een SRA Accountantskantoor, waar HLB Nannen er één van is.

SRA Bussendag 2023 een groot succes

Op donderdag 6 april was het zover, de Bussendag! Tijdens Bussendag krijgen leerlingen van Hanze Hogeschool Groningen de kans om een kijkje te nemen binnen het kantoor van HLB Nannen. 

SRA

Studenten informeren over het werken bij een SRA Accountantskantoor. De SRA zorgt ervoor dat mkb-kantoren sterker, wendbaarder en succesvoller worden. Dit doen ze door middel van ondersteuning met actuele kennis en praktische producten. Dit keer heeft de SRA de Bussendag georganiseerd voor de studenten. 

Twee groepen van ieder twintig studenten hebben het HLB Nannen kantoor in Groningen bezocht! We hebben er met zijn allen een ontzettend leuke, maar vooral ook een leerzame dag ervan kunnen maken! 

Programma

In de ochtend verzorgde SRA met de deelnemende kantoren een plenaire sessie op de Hanze Hogeschool Groningen.

In de middag bezoeken de studenten met de bus de HLB Nannen locatie in Groningen. Collega's Rik en René bedachten voor deze sessies een casus waarbij studenten zelf een balans- en resultatenrekening mochten opmaken. Onder het genot van een HLB-tompouce en wat drinken gingen de studenten, verdeeld in groepjes, ijverig aan de slag in één van de beschikbare werkplekken van het kantoor. Tijdens het maken van de casus waren ook andere HLB Nannen collega’s beschikbaar voor het stellen van vragen. 

Na afloop vertrokken de studenten weer, met een gevulde goodiebag, in de bus richting de Hanze Hogeschool.

Het was een zeer geslaagde dag!

Klik hier voor de aftermovie van de bussendag.