Delen
Deelname HLB Blömer aan Special Obstacle Run | HLB Nederland
Menu
Actueel

Deelname HLB Blömer aan Special Obstacle Run

Gepubliceerd op

Bij HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken bij elkaar te zijn. We staan graag klaar om elkaar te helpen. Hoe mooi is het dan om als organisatie betrokken te zijn bij een maatschappelijk doel; de Special Obstacle Run 2022!

Deelname HLB Blömer aan Special Obstacle Run

Een prachtig inclusief sportevenement waar kinderen en volwassenen met en zonder beperking uit hun comfortzone komen en iedereen elkaar helpt! Mensen met een ‘hindernis’ het gevoel geven dat ze stoer zijn en trots op zichzelf. Hen letterlijk laten ervaren hoe het voelt om obstakels te overwinnen.
Het parcours van 2, 3 en 6 kilometer bestaat uit allerlei uitdagende hindernissen. Een zogenaamde ‘mud run’ waarbij deelnemers van jong tot oud gaan klimmen, klauteren en zich een weg banen over het parcours.

Voor wie?

De deelnemers zijn kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking, een fysieke beperking, visuele of auditieve problemen, een vorm van autisme of andere ontwikkelingsproblemen. De run is kosteloos voor alle deelnemers. Om dit zo te houden en de organisatie van de Special Obstacle Run te ondersteunen is het idee ontstaan om met HLB Blömer een team van collega's samen te stellen die de deelnemers tijdens het sportevenement gaan begeleiden over het parcours en vrijwilligers die de organisatie helpen bij de uitvoering van het evenement. 

Wie goed doet, goed ontmoet...

Het team van HLB Blömer bestaat uit een groep van 10 collega's van verschillende afdelingen (accountancy, audit en fiscaal). Zij gaan samen met de deelnemers hun grenzen verleggen. 

Ook een bijdrage leveren?

Samen met Stichting Maximaal Geluk is er een sponsoractie opgezet.
Doel van deze actie:

  1. 50% van de opbrengst van deze sponsoractie gaat naar de Special Obstacle Run waardoor alle deelnemers met een beperking gratis aan het evenement kunnen deelnemen.
  2. De overige 50% gaat naar Stichting Maximaal Geluk om nog meer gelukstrainingen aan mensen met een licht verstandelijke beperking te geven.

Ook graag een bijdrage leveren? Klik hier om een donatie te doen voor dit goede doel. 

250 deelnemers en buddy's zijn het parcours over gegaan, een beetje van de sfeer proeven? Bekijk nu de aftermovie

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Karin van der Mee - van Dam, Manager Marketing & Communicatie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 305 85 03
Karin van der Mee - van Dam