Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 90 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

drs. F.M. (Frank) Verleg RA

drs. F.M. (Frank) Verleg RA

Partner
drs. F.M. (Frank) Verleg RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)6 10 91 57 82

drs. F.M. (Frank) Verleg RA

Partner

Frank Verleg is partner en directeur audit bij HLB Blömer en daarnaast ook bestuurder van HLB Nederland. Voor Frank is het nationale bestuur van HLB een logische vervolgstap in zijn carrière. Het past in zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na 20 jaar bij HLB Blömer voelt Frank zich nog steeds uitstekend op zijn plek. In zijn dagelijkse werk als directeur audit draait het vooral om de wettelijke controle van jaarrekeningen en daaraan gekoppelde advisering. Kwaliteit staat daarbij voorop, maar belangrijker is de manier waarop die kwaliteit geleverd wordt. Met oog voor persoonlijke relaties en belangen en vertrouwen als randvoorwaarde voor deze relaties. Goed luisteren, ondernemers en hun ondernemingen steeds beter leren kennen, doorvragen en ongevraagd meedenken.

HLB Blömer is sinds medio 2015 onderdeel van het wereldwijde HLB-netwerk en is daarmee het jongste lid. Als bestuurslid spant Frank zich dag na dag in om HLB als organisatie en merk verder te brengen. Hij vindt dit heel leuk om te doen, juist omdat hij zich op veel verschillende onderwerpen kan richten: van strategie tot executie.

Niet alleen als bestuurslid van HLB Nederland streeft Frank naar vernieuwing, maar ook als directeur Audit bij HLB Blömer is hij één van de aanjagers hiervan. Volgens Frank is HLB Blömer een vooruitstrevende club die voorop loopt binnen hun segment. Dit komt doordat ze goed begrijpen wat de markt op dit moment wil, maar ook welke kant de markt de komende jaren op gaat bewegen. Om hierop in te spelen biedt HLB Blömer ook innovatieve proposities. Zo wordt er bij HLB Blömer steeds meer gedaan met data-analyse en adviseren ze hun klanten over IT.

De drive naar vernieuwing is typisch voor Frank. Stilstand is achteruitgang en zonder uitdaging slaat de verveling snel toe. Nieuwe concepten bedenken, verder bouwen aan HLB Blömer met een historie van meer dan 100 jaar en zichzelf blijven ontwikkelen, daar is zijn motivatie te vinden.

A.J. (Linda) Dijs-van den Berg

A.J. (Linda) Dijs-van den Berg

Senior Assistent Accountant

A.J. (Linda) Dijs-van den Berg

Senior Assistent Accountant A.J. (Linda) Dijs-van den Berg Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
D. (Daniëlla) Hammink

D. (Daniëlla) Hammink

Assistent Accountant

D. (Daniëlla) Hammink

Assistent Accountant D. (Daniëlla) Hammink Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
J.R. (Rico) Brand

J.R. (Rico) Brand

Senior Assistent Accountant

J.R. (Rico) Brand

Senior Assistent Accountant J.R. (Rico) Brand Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11