Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 115 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

Esther van Huizen  QC

Esther van Huizen QC

Partner
Esther van Huizen  QC Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Esther van Huizen QC

Partner

Binnen HLB is de rol van Esther er voor te zorgen dat HLB slim, modern, efficiënt en met plezier kan samenwerken met onze klanten en relaties. Het doel is om u als klant of jou als collega verder te helpen naar een mooie toekomst.

Mirella Lenters MSc

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie
Mirella Lenters MSc Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie

Binnen HLB Blömer ben ik gestart als HR adviseur en sinds 2018 ben ik Manager Interne Organisatie. Dit betekent dat ik een hele gevarieerde baan heb en mij bezig mag houden met de aansturing van diverse disciplines waaronder HR, Marketing, Secretarieel.

Pim Verleg

Pim Verleg

Administratief medewerker

Pim Verleg

Administratief medewerker Pim Verleg Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Yasmila Vernooy

Yasmila Vernooy

Marketing Medewerkster
Yasmila Vernooy Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Yasmila Vernooy

Marketing Medewerkster

Na mijn opleiding tot mediaredacteur afgerond te hebben, ben ik in september 2019 als marketing medewerkster begonnen bij HLB Blömer. Na een tussenjaar te hebben gehad, ben ik in 2020 gestart met de opleiding Kunst en Economie. Momenteel werk ik naast mijn studie nog steeds voor HLB Blömer. Voor vragen over marketing gerelateerde zaken ben je bij mij aan het juiste adres!