Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 115 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

J.D. (Johan) Verkerk AA

J.D. (Johan) Verkerk AA

Partner
J.D. (Johan) Verkerk AA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

J.D. (Johan) Verkerk AA

Partner

Johan Verkerk heeft in 2009 zijn HBO accountancy opleiding behaald en werkt sindsdien bij HLB Blömer. Begonnen als assistent accountant maar inmiddels verantwoordelijk voor zijn eigen klantenportefeuille. Zijn klanten zitten in diverse branches waaronder zakelijke dienstverlening. In 2015 is hij ingeschreven in het accountantsregister. Als accountant is hij te typeren als een praktische, oplossingsgerichte adviseur waarbij er een goede fiscale basiskennis aanwezig is.

P. (Paulien) de Gooijer - Speksnijder

P. (Paulien) de Gooijer - Speksnijder

Assistent Accountant

P. (Paulien) de Gooijer - Speksnijder

Assistent Accountant P. (Paulien) de Gooijer - Speksnijder Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
S.L.M. (Bas) Sluis MSc RA

S.L.M. (Bas) Sluis MSc RA

Senior Manager Audit

S.L.M. (Bas) Sluis MSc RA

Senior Manager Audit S.L.M. (Bas) Sluis MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
mr. J.M.W.M. (Jos) van Bavel

mr. J.M.W.M. (Jos) van Bavel

Fiscalist | Partner
mr. J.M.W.M. (Jos) van Bavel Stuur een e-mail Of bel +31 (0)6 30 72 87 92

mr. J.M.W.M. (Jos) van Bavel

Fiscalist | Partner

Jos is fiscaal adviseur voor organisaties zonder winstoogmerk.

Fiscale regelgeving is voor maatschappelijke instellingen praktisch niet eenvoudig. Deze organisaties zijn meer dan eens werkzaam op een snijvlak van wel of niet ‘ondernemen’ en zien zich geconfronteerd met uiteenlopende heffingen; bij groei in omvang, nieuwe activiteiten, projecten en financieringsvormen, in samenwerkings- of concernverband. Dat vraagt dus om expertise en die biedt Jos. Klanten waarderen zijn ruime ervaring en sectorkennis.

Jos studeerde fiscaal recht en is als specialist, docent of spreker inhoudelijk betrokken in diverse sectorspecifieke netwerken en cursussen.