Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 115 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

Joost Sterk AA

Joost Sterk AA

Partner
Joost Sterk AA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

Joost Sterk AA

Partner

Joost Sterk is AA en sinds 2013 partner van HLB Blömer accountants en adviseurs. Als kind uit een ondernemersgezin weet hij van huis uit waar MKB ondernemers allemaal mee te maken krijgen. Voor hij in 2002 bij Blömer in dienst kwam was hij ruim 4 jaar mede eigenaar van Brood- en banketbakkerij Sterk in Nieuwegein en IJsselstein.

Hij werkt als adviseur en accountant bij team Accountancy. Hij staat samen met zijn collega’s zijn klanten bij op vele punten. Uitdaging ziet hij niet alleen in jaarrekeningen en fiscale zaken maar ook in advieswerkzaamheden op gebied van bijvoorbeeld overdracht van bedrijven, financieringen en vermogensoverdracht. Mede vanuit zijn achtergrond speelt de advisering aan familiebedrijven daarin een grote rol.

Carmen de Jong - Tiemessen

Carmen de Jong - Tiemessen

Assistent Accountant

Carmen de Jong - Tiemessen

Assistent Accountant Carmen de Jong - Tiemessen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Sirat Khalili

Sirat Khalili

Assistent Accountant

Sirat Khalili

Assistent Accountant Sirat Khalili Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Medewerker Financiële Administratie

Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Medewerker Financiële Administratie Anouk Valkenburg - van der Kaaij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11