Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 90 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

G.M. (Glenn) Hendriks RPP

G.M. (Glenn) Hendriks RPP

Hoofd Salarisadministratie
G.M. (Glenn) Hendriks RPP Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

G.M. (Glenn) Hendriks RPP

Hoofd Salarisadministratie

Als Hoofd Salarisadministratie ben ik eindverantwoordelijk voor alle salarisklanten binnen ons kantoor.
HLB Blömer verzorgt de salarisadministraties in verschillende branches waarbij iedere klant zijn eigen contactpersoon heeft. Onze salarisspecialisten houden de ontwikkelingen op het gebied van salarissen, (fiscale) wet- en regelgeving voor u in de gaten en kijken voortdurend wat belangrijk is voor uw organisatie en wijzen u proactief op deze ontwikkelingen. Samen zorgen wij voor een optimaal salaris- en personeelsbeleid, zodat u zich kunt richten op uw medewerkers en organisatie.

G. (Guus) Nouwen

G. (Guus) Nouwen

Assistent Accountant

G. (Guus) Nouwen

Assistent Accountant G. (Guus) Nouwen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
C.E. (Claire) Bleij

C.E. (Claire) Bleij

Assistent Accountant

C.E. (Claire) Bleij

Assistent Accountant C.E. (Claire) Bleij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
C.F.W. (Sylvia) van Pernis - Sluijs

C.F.W. (Sylvia) van Pernis - Sluijs

Opdrachtleider

C.F.W. (Sylvia) van Pernis - Sluijs

Opdrachtleider C.F.W. (Sylvia) van Pernis - Sluijs Stuur een e-mail Of bel +31306058511