Delen
Direct betalen van de aangiften aan de Belastingdienst | HLB Nederland
Menu
Actueel

Direct betalen van de aangiften aan de Belastingdienst

Gepubliceerd op

Voor een efficiënte en inzichtelijke werkwijze is een optimale online samenwerking en heldere communicatie enorm belangrijk. HLB Blömer bemiddelt tussen de klant en uitvragende instanties als banken, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Voor de communicatie en de online samenwerking met klanten wordt gebruikt gemaakt van de klantenportal.

Direct betalen van de aangiften aan de Belastingdienst

In de klantenportal van HLB Blömer is het mogelijk om in een beveiligde omgeving de aangiften en documenten digitaal op te vragen en goed te keuren. Daarnaast kunnen documenten worden geüpload via het klantendossier.

Lancering iDEAL tool

Sinds kort is een nieuwe functionaliteit aan de klantenportal toegevoegd waarbij aangiften van omzetbelasting en loonaangiftes direct kunnen worden betaald aan de Belastingdienst. Hiermee is er minder kans op achterstallige betalingen met boetes tot gevolg. En het voorkomt gedoe bij het invullen van het correcte betalingskenmerk. 


Hoe werkt het?
U krijgt een email notificatie van de desbetreffende aangifte. Wanneer de aangifte is gecontroleerd kunt u de aangifte digitaal ondertekenen en indienen, daarna volgt de optie tot het direct betalen van de aangifte via iDEAL. Bij de keuze voor iDEAL betaling wordt u automatisch doorgeleid naar de betalingsomgeving van de Belastingdienst en worden de instructies aldaar gevolgd. Nadat de betaling is voldaan komt u automatisch weer terecht in uw eigen klantportal.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Johan Verkerk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Johan Verkerk AA