Delen
Het Ondernemersevent Emmen 2023 | HLB Nederland
Menu
Actueel

Het Ondernemersevent Emmen 2023

Gepubliceerd op

Een inspirerend evenement gericht op het bevorderen van ondernemerschap in de regio Emmen.

Het Ondernemersevent Emmen 2023

Op 29 maart, vond het Ondernemersevent Emmen plaats, een inspirerend evenement gericht op het bevorderen van ondernemerschap in de regio Emmen. Het evenement trok een divers publiek van ondernemers en start-ups aan. En ook wij waren dit jaar aanwezig als een van de sponsoren van het evenement.

Thema: regenboog

Het ondernemersevent Emmen bood een gevarieerd programma met als doel ondernemers te voorzien van waardevolle kennis, inspiratie en netwerk mogelijkheden. Met dit jaar het thema regenboog’. Het evenement werd gehouden in de Sligro in Emmen. Ook zij waren dit jaar een van de sponsoren van het evenement.

Gedurende de dag waren er diverse sprekers en stands die een groot hoeveelheid aan onderwerpen behandelden. Een belangrijk aspect van het evenement was de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers en professionals uit de regio. Ondernemers konden onder het genot van lekkere hapjes en drankjes contact leggen, ervaringen delen en nieuwezakelijke relaties opbouwen. Hier kregen we als bedrijf de gelegenheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, potentiële klanten te ontmoeten en connecties te maken.

Advies geven

Het team van HLB Nannen was aanwezig op het evenement met een stand vol goodies en bood deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen, advies in te winnen en meer te leren over de diensten die wij aanbieden om ondernemers te ondersteunen bij hun bedrijfsactiviteit.

Al met al was het Ondernemersevent Emmen een groot succes, waarbij ondernemers uit de regio werden samengebracht.    

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met J.H. (Johan) Bodde AA, Vennoot / Accountant bij HLB Nannen in Emmen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)591 61 23 77
J.H. (Johan) Bodde AA