Delen
HLB Blömer accountants en adviseurs verwelkomt twee nieuwe partners | HLB Nederland
Menu
Actueel

HLB Blömer accountants en adviseurs verwelkomt twee nieuwe partners

Gepubliceerd op

Met veel plezier brengen wij u op de hoogte dat HLB Blömer accountants en adviseurs op 1 oktober 2023 Bas Sluis en Taco Holwerda tot nieuwe partners heeft benoemd.

HLB Blömer accountants en adviseurs verwelkomt twee nieuwe partners

Na de fusie eerder dit jaar met VERDER accountants en adviseurs en met de toetreding van Bas en Taco wordt de partnergroep uitgebreid naar 14 partners in totaal. HLB Blömer is met haar ruim 100-jarig bestaan een gevestigde en vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht.

De benoeming van Bas en Taco betekent een verdere versterking voor de organisatie. Het past bij de ambitie van de organisatie om verantwoordelijkheid en betrokkenheid te belonen. Bij elkaar opgeteld het verschil maken voor klanten en medewerkers. Daar gaat en staat HLB Blömer accountants en adviseurs voor.

Bas Sluis

Bas is sinds 2006 werkzaam bij HLB Blömer en heeft een ruime ervaring in de (wettelijke) controlepraktijk. Bij klantopdrachten geeft Bas sturing aan het controleteam en is verantwoordelijk voor de planning en andere praktische zaken die rondom de controle spelen. 

Bas zet zich graag in voor nieuwe initiatieven binnen HLB Blömer. Naast zijn portefeuille met klanten komt Bas Sluis de partnergroep van HLB Blömer versterken met innovaties in de controlepraktijk op het gebied van o.a. data-analyse. Verder is het zijn ambitie een expert te worden op het gebied van duurzaamheidsverantwoordingen onder de nieuwe CSRD.

De afgelopen 17 jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen van assistent tot extern accountant en HLB Blömer heeft mij hiervoor altijd alle ruimte en mogelijkheden gegeven. 

Enorm trots ben ik om de partnergroep van HLB Blömer te versterken en zal me naast mijn portefeuilleklanten ook nadrukkelijk bezighouden met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving (CSRD), een onderwerp dat mij ook op persoonlijk vlak als vader van twee jonge kinderen interesseert. 

 Ik ben van mening dat wij als accountant een belangrijke en betekenisvolle rol kunnen vervullen op dit vlak en draag hier graag mijn steentje aan bij!

Taco Holwerda

Als belastingadviseur zorgt Taco voor pasklare oplossingen waarmee de klant vooruit kan. Hij beschikt over ruime ervaring in de MKB-adviespraktijk met een focus op loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Vakkundig en toegewijd werkt hij graag met klanten en collega’s aan het beste resultaat. Daarnaast zet Taco zich breed in voor de organisatie onder meer in de rol van teamleider binnen het fiscale team. Innovatie van huidige en toekomstige dienstverlening en het bevorderen van persoonlijke groei en werkgeluk van medewerkers is voor Taco een belangrijke drijfveer. 

HLB Blömer is een unieke organisatie met fijne klanten en collega’s. Sinds 2002 werk ik hier met veel plezier binnen een hecht team van fiscalisten. 

Van junior belastingadviseur ben ik in de loop der jaren doorgegroeid naar een senior positie met focus op vakkennis en teamleiding, mede door de samenwerking met klanten en collega’s. 

Binnen HLB Blömer ben ik op mijn plek en ik bedank mijn collega´s voor het vertrouwen dat mij gegeven is. In mijn nieuwe functie zet ik mij volledig in voor onze klanten en de organisatie. 

De recente versterking met de fiscalisten en accountants van VERDER bieden mooie kansen om aan te pakken.

Great Place To Work

Een tikje eigenzinnig. Dat zijn we wel bij HLB Blömer. Kansen zien en ze met beide handen aanpakken kenmerkt ons. Vooruitstrevend zijn we altijd geweest. Integer en betrokken ook. Richting elkaar en richting onze klanten.

We verwelkomen graag nieuwe mensen en tegelijkertijd zijn we er trots op dat medewerkers zich zo lang aan ons verbinden. Daarbij streven we naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke benadering.

De afgelopen periode hebben Bas en Taco aangetoond klaar te zijn voor de volgende stap binnen HLB Blömer. Wij zijn ervan overtuigd dat met de uitbreiding van ons partner-team we weer een mooie stap vooruit zetten.

Wij wensen Bas en Taco veel succes met het vervolg van hun carrières bij HLB Blömer!

Heeft u vragen of wilt u Bas feliciteren?

Neem direct contact op met Bas Sluis MSc RA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Bas Sluis MSc RA

Heeft u vragen of wilt u Taco feliciteren?

Neem direct contact op met drs. Taco Holwerda, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
drs. Taco Holwerda