Delen
HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten | HLB Nederland
Menu
Actueel

HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

Gepubliceerd op

Yes! We kunnen met groot nieuws naar buiten en gaan een mooie, nieuwe stap zetten! HLB Blömer en VERDER Accountants | Fiscalisten gaan met elkaar verder onder de naam HLB Blömer accountants en adviseurs.

HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

Door deze samenwerking wordt niet alleen de dienstverlening versterkt maar ook de positie in de regio Utrecht. De komende weken staan in het teken van de verdere integratie van VERDER Accountants | Fiscalisten in HLB Blömer.

Frank Verleg, partner HLB Blömer

“In een markt waarin op dit moment veel overnames plaatsvinden en private equity zijn intrede gedaan heeft, willen wij samen met VERDER werken aan een organisatie die de komende jaren een zelfstandige koers blijft varen.

Focus op dienstverlening waar we al zo lang goed in zijn én samenwerken op vlakken waar we zelf niet in staat zijn het beter te doen dan onze strategische partners. De gesprekken met VERDER hebben ons overtuigd van de menselijke fit die wij juist zo belangrijk vinden in onze samenwerkingen. Daarnaast delen we een visie op onze toekomst. 

Beter kan niet!”

Krachten bundelen

HLB Blömer en VERDER gaan de krachten bundelen. Logisch. Strategisch zitten beide organisaties op één lijn. Zij delen bovendien een gemeenschappelijke visie op het gebied van goed werkgeverschap. Een Great Place To Work blijven gericht op plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Met deze fusie ontstaat een organisatie met een stevige positie in Utrecht en omgeving

Timo van Eeden, partner VERDER

“Met VERDER hebben wij de afgelopen jaren een hele mooie zelfstandige groei doorgemaakt. Wij waren niet actief op zoek naar een fusiepartner, maar tijdens het zorgvuldige kennismakingsproces gedurende de afgelopen maanden zijn wij ervan overtuigd dat deze fusie met HLB Blömer voor onze klanten, mensen en dienstverlening een prachtige stap vooruit betekent.


Doorslaggevend hierbij zijn de grote overeenkomsten in de wijze waarop beide organisaties omgaan met werkgeluk van medewerkers en kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten. Samen zijn we klaar voor de toekomst!”


Één vestiging

VERDER zal doorgaan als HLB Blömer accountants en adviseurs. De komende tijd wordt door de kantoren gewerkt aan de integratie van beide organisaties. De kantoren worden samengevoegd in Nieuwegein op de bestaande locatie van HLB Blömer. Vanaf dan zal het team van HLB Blömer uit ongeveer 115 medewerkers bestaan, waaronder een directie bestaande uit 12 partners.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. Frank Verleg RA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel + 31 (0)30 605 85 11
drs. Frank Verleg RA