Menu
Actueel

HLB International wint "Network of the Year"

Gepubliceerd op

HLB International is tijdens de Digital Accountancy Awards 2020 uitgeroepen tot "Network of the Year". Tijdens de virtuele ceremonie op 30 september is de prijs uitgereikt aan HLB International. Daarnaast is dr. Frances Ellington van HLB USA uitgekozen als "Young Accountant of the Year". The Digital Accountancy Awards worden beschouwd als een belangrijke onderscheiding in de internationale accountancy branche.

HLB International wint "Network of the Year"

Om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen, moesten de genomineerden aantonen dat ze winstgevende groeistrategieën hebben behaald, in de branche een erkend en gerenommeerd merk zijn en uitblinken op een aantal belangrijke strategische en operationele gebieden. 

In 2019 vierde HLB International haar 50-jarig jubileum, realiseerde een omzetstijging van 7% en de wereldwijde omzet steeg tot US $ 2.93 miljard. De prestatiedoelstellingen die HLB International voor 2020 heeft gesteld zijn bereikt en de nieuwe groeistrategie Shaping our Shared Future is gelanceerd. 

Deze prijs is een weerspiegeling van al het harde werken en de toewijding van onze HLB collega's over de hele wereld. Together we make it happen!

We feliciteren ons HLB Global team en in het bijzonder onze (eigen) HLB Global Chairman Corney Versteden met deze prijs.