Delen
Inschrijving geopend Drentse Onderneming van het jaar 2023 | HLB Nederland
Menu
Actueel

Inschrijving geopend Drentse Onderneming van het jaar 2023

Gepubliceerd op

De titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ is elk jaar weer voor een succesvolle Drentse onderneming en tevens een waardering voor de vele ondernemingen in de provincie. De prijs waardeert, stimuleert en verbind ondernemingen om een sterk en bloeiend ondernemersklimaat te realiseren.

Inschrijving geopend Drentse Onderneming van het jaar 2023

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar dat prachtige, innovatief en succesvolle bedrijf dat die titel een jaar lang mag dragen.

Criteria en nominatie

Om de Drentse Onderneming van het Jaar te worden, moet een onderneming ten minste 5 jaar bestaan en minimaal 10 medewerkers in dienst hebben. De jury inventariseert alle aanmeldingen en beoordeelt deze op resultaten, innovatiekracht, personeelsbeleid, duurzaamheid en strategische visie. Er worden 10 bedrijven geselecteerd voor de nominatiebijeenkomst op 6 juli 2023. Tijdens deze bijeenkomst gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan voor een felbegeerde plek in de finale op 19 oktober 2023.

Het gaat bij deze verkiezing uitdrukkelijk om de onderneming en niet om de ondernemer. 

Belangrijke data

De volgende data staan voor dit jaar genoteerd. Zet u ze ook in de agenda? 

  1. INSCHRIJVING GEOPEND | 9 FEBRUARI – 6 APRIL 
  2. NOMINATIEBIJEENKOMST | 6 JULI 2023  
  3. FINALEAVOND | 19 OKTOBER 2023

Jurylid Bert Nannen

Ook dit jaar is Bert Nannen jurylid in de zoektocht naar de succesvolste Drentse onderneming. Al meer dan zes jaar zit Bert in de jury, dat in totaal uit 11 juryleden bestaat met verschillende achtergronden en expertises.

De rol van HLB Nannen is naast het leveren van een jurylid, ook te kijken naar de financiële positie van de bedrijven. Hierbij wordt Bert bijgestaan door onze extern accountant Dennis Akkerman.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. E. (Bert) Nannen, Vennoot / Fiscalist bij HLB Nannen in Groningen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)50 526 65 33
mr. E. (Bert) Nannen